Acilll:-{

Busecikkk naz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
13
-4
1
21
bi konuda yardım alacaktım ben nişanlımla anal ilişki yaşadım 22 saat sonra ertesi gün hapı kullandım ve iki hafta gecikmeden sonra adet oldum ilişkiden 19 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım ve 0,1 çıktı ama ihtimali var mıdir acaba sırt ağrısı yumurtalık ağrısı gögüs ağrısı gibi ağrılarım oluyo gebe kalma ihtimali var mıdir acaba yardımcı olursaniz çok sevinirim 🙏

bi konuda yardım alacaktım ben nişanlımla anal ilişki yaşadım 22 saat sonra ertesi gün hapı kullandım ve iki hafta gecikmeden sonra adet oldum ilişkiden 19 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım ve 0,1 çıktı ama ihtimali var mıdir acaba sırt ağrısı yumurtalık ağrısı gögüs ağrısı gibi ağrılarım oluyo gebe kalma ihtimali var mıdir acaba yardımcı olursaniz çok sevinirim 🙏
Biraz bilim dünyasını aydınlatır mısınız g*tünüzden nasıl hamile kalacağınızı?

Belirtilerim olduğu için endişe ediyorum

Endiseye mahal yok. Hamilesiniz.
Beta hcg icin kan vermediniz mi? Gerci artik sizin bunyede 5 minicik kalp atisi daha var. 🥰 Siz artik 6 canlisiniz.

Hatta doktora gitmediginiz her ay 1 kese ve bebek daha ekleniyor anal iliskide. Yanlis hesap yapmisim siz 6 bebege hamilesiniz ve 7 canlisiniz. Ay ne tatli. 🥰🥰🥰

Ordan gebe kalınmaz onu bende biliyorum ama arkadan öne bi sızma olduysa endişesi var yargılamaniz için sormadım yardım almak için sormuştum
Tabi arada viyadük var hatta, dünya bu şekilde dünyaya gelmiş çocuklarla doludur 🌸

Bir şey yapacaksanız önce şu cehaletinizden kurtulun sonra kalkışın o işe.

Biraz bilim dünyasını aydınlatır mısınız g*tünüzden nasıl hamile kalacağınızı?
Ordan gebe kalınmaz onu bende biliyorum ama arkadan öne bi sızma olduysa endişesi var yargılamaniz için sormadım yardım almak
Tabi arada viyadük var hatta, dünya bu şekilde dünyaya gelmiş çocuklarla doludur 🌸

Bir şey yapacaksanız önce şu cehaletinizden kurtulun sonra kalkışın o işe.
Cehalet değil hataydı cehalet olsa bile cehaletten kurtulmak için soruyorum ama yargılıyorsunuz onun yerine yardımcı ola bilirsiniz

Korktuğunuz şeyi yapmayın lütfen. İlerde sağlık sorunu siz de olur .nisanliniza göre hava hoş Belliki

Back
X