Acilll

medine20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
312
94
28
22
Ben Troid hastasıyım 2 yıldır evliyim hiç korunmadık ama yine de hamilelik olmadı Troid ilaçı kullanıyorum 5 aydır herşey yolunda rahim filmi de çekindim o da normal adetim düzensizdi 38-40 günde bir oluyordu geçen ay 29gününde oldu ve ardından rahim filmi çekindim ovulasyonu takip ettim 29 adet için 15ci günü 38adet için de 24cü gününü değerlendirdik ve o günden biri 15gün geçti diğeri ise 1hafta ve bir hafta önce göğüs ağrılarım oluştu bu gün 29güne göre adetimin başlangıçı bu gün ama belirti yok diğerine göre ise 9gün var acaba hamile ola bilir miyim

Olabilirsin ama sabretmekten başka çare yok zor biliyorum sabretmek. Eğer üzülmem diyorsan kaset tipi gebelik testi alabilirsin varsa çıkacaktır. Dayanırım diyorsan 15 gün daha bekle canım

Olabilirsin ama sabretmekten başka çare yok zor biliyorum sabretmek. Eğer üzülmem diyorsan kaset tipi gebelik testi alabilirsin varsa çıkacaktır. Dayanırım diyorsan 15 gün daha bekle canım
hcg beta testi yaptırdım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…