Acilll

Hamile kalma riskini soruyorsun sanırım ?

14 gün içinde bir cevap alırsınız muhtemelen negatif ya da pozitif kullanıp hamile kalanı çok duydum

14 gün içinde bir cevap alırsınız muhtemelen negatif ya da pozitif kullanıp hamile kalanı çok duydum
Bende biliyorum alacağımı ama süre uzun olduğu için insan cevap arıyor ilişkiden bir gün sonra gebelik baktırmak gibi bir şey olsa zaten buraya yazana kadar gider yaparsın

Yumurtlama oluşmuşsa o hapların bı etkisi olmaz zaten, almanın mantığı yok. İki hafta sonra erken gebelik testi yapar sonucu paylaşırsın.

26 aralıkta ertesi gün hapı almışsın muhtemelen gebelik ordan oluşmamıştır . Yumurtlaman o zamansa da ertelenmiştir 28-29 da yumurtlama zamanınsa ve tam boşalma olduysa tabiki de risk var ertesi gün hapı o zamanları kapsamaz. Geri çekilme yöntemiyle de risk her zaman var ama normal kadar değil.

Bende biliyorum alacağımı ama süre uzun olduğu için insan cevap arıyor ilişkiden bir gün sonra gebelik baktırmak gibi bir şey olsa zaten buraya yazana kadar gider yaparsın
O zaman bekle ve yap soru sorup cevap beğenmiyorsun. Müneccim falan mı sandın acaba buradakileri?

yok evliyim. işte o tarz yüksek hormon içeren ilaçlar çok zararlı ondan dolayı dedim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…