Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalma riskini soruyorsun sanırım ?Ertesi gün hapı aldıktan 31 saat sonra tekrar ilişki oldu hep eşimin yüzünden. Ve tekrar ilacı almam sakıncalı bugünde ovolosyon tresti yaptım çift çizgi ve koyu sabah ve akşam yaptım ikiside aynı koyulukta tarihleri net yazayım
İlk ilişki 25 aralık saat 21.00 de
26 aralık 15.00 da ertesi gün hapı postbill aldım yani ilişkiden 18 saat sonra.
28 aralık pazar yani dün saat 21.50 de ikinci ilişki oldu ertesi gün kapından 31 saat sonra her hangi bir ilaç almadım.
29 aralık yani bugün sabah 11.50 de ovolosyon yaptım koyu çift çizgi akşam 19.50 de yaptım yinede oda koyu çift çizgi .
DüzenledimSoru yok burada?
Yüz yılın buluşu var prezervatif diyorlar adına araştırın haberim var daha önce kullandıkta ama anlık gelişen birşeyler oluyor evlilikte ne yazıkki. Sanırım bekarsınız anlamadığınıza göre
Bende biliyorum alacağımı ama süre uzun olduğu için insan cevap arıyor ilişkiden bir gün sonra gebelik baktırmak gibi bir şey olsa zaten buraya yazana kadar gider yaparsın14 gün içinde bir cevap alırsınız muhtemelen negatif ya da pozitif kullanıp hamile kalanı çok duydum
26 aralıkta ertesi gün hapı almışsın muhtemelen gebelik ordan oluşmamıştır . Yumurtlaman o zamansa da ertelenmiştir 28-29 da yumurtlama zamanınsa ve tam boşalma olduysa tabiki de risk var ertesi gün hapı o zamanları kapsamaz. Geri çekilme yöntemiyle de risk her zaman var ama normal kadar değil.Ertesi gün hapı aldıktan 31 saat sonra tekrar ilişki oldu hep eşimin yüzünden. Ve tekrar ilacı almam sakıncalı bugünde ovolosyon tresti yaptım çift çizgi ve koyu sabah ve akşam yaptım ikiside aynı koyulukta tarihleri net yazayım
İlk ilişki 25 aralık saat 21.00 de
26 aralık 15.00 da ertesi gün hapı postbill aldım yani ilişkiden 18 saat sonra.
28 aralık pazar yani dün saat 21.50 de ikinci ilişki oldu ertesi gün kapından 31 saat sonra her hangi bir ilaç almadım.
29 aralık yani bugün sabah 11.50 de ovolosyon yaptım koyu çift çizgi akşam 19.50 de yaptım yinede oda koyu çift çizgi . Gebelik riski varmıdır yada ilaçın etkisi sürermi sonuçta 31 saat sonra ilişki oldu birde ikinci kez postbill akşam yumurtlama başladıysa etki etmez diyorlar
O zaman bekle ve yap soru sorup cevap beğenmiyorsun. Müneccim falan mı sandın acaba buradakileri?Bende biliyorum alacağımı ama süre uzun olduğu için insan cevap arıyor ilişkiden bir gün sonra gebelik baktırmak gibi bir şey olsa zaten buraya yazana kadar gider yaparsın