acilll

Ben de merak ediyorum, ufak bi problemim var... Ama aşağı yukarı 5000i gözden çıkarmak gerek diye düşünüyorum

Mrb. Ben geçen hafta oldum.ortalama 1500 lira civarinda tuttu.yüksek paralara gerek yok.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar ben de yaptıran herkesten 5000 miktarini duydum ama 10000 e kadar çikan var ...çok fazla ya ben de istiyorum ankaradayim vev şuan araştırma asamasindayim....

Kizlar Hayati Akbasi tavsiye ederim. Fiyat 3300 Eur a yapdirdim ben, ufak bir sorunum vardi.

Çok ucu açık bir soru yani
800 tl ye de olan var 12000 e de :)
Hastane tipi,tecrübesi,duyulmuşluğu,aldığı eğitim vss. hepsi etkiliyor fiyatı..
Uygun düşünürsen devlet hastanesi yerine üniversite hastanesi düşün derim..
ama yine de risk..
2.,3. ve 4. ameliyatı olmak zorunda kalan binlerce insan var,önce sırf uygun diye yaptırıp.
O yüzden bir kere olmayı hedefle ve biraz meblayı gözden çıkar tabi çok uç olmamak kaydıyla.
Şahsen bana 7-8 bin tl üzeri çok aşırı geliyor.

Memnun musunuz, nerde oldunuz sakıncası yoksa bilmek isterim, doktor araştırması içindeyim,

üniversıte hastanesinde oldum.kmeik eğiriliği şikayeti ile gittim.devlet hastanelerinde bile oluyormuş millet.tek kuruş ödemeden. ben şimdilik memnunum.şişlerim henuz inmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…