Acillll --- 7 aylik bebek geniz akintisi

hamurmakinesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
48
13
8
35
7 aylik bebekte geniz akintisi mevcut uyurken yavrum tikanacak diye uyuyamiyorum , inanilmaz bir hirilti var , 2 doktor gördu antibiyotik baslamadik ates yok simdilik , basina gelen var mi ne yapmaliyim emzirince öksurup fiskirarak kusuyor o yuzden bol bol emziremiyorum

Buhar verin demediler mi ? Nebülizatör ile buhar verip rahatlatmanız lazım. Ben her hasta olduğuna içine serum fizyolojik koyup buhar veririm sprey sıkıp burnunu çekerim ilerlemeden atlatır.

Nebülizatör kullanın günde iki üç kez buhar verin sinüslerin boşalmasını sağlayın kendiliğinden aksın. Ateşi yoksa enfeksiyon ile alakalı bir bulgu yoksa zaten doktor hiçbir şekilde antibiyotik önermeyecektir. Ayı da küçük olduğu için serum fizyolojik damlatın hiçbir zararı olmadığını söylüyor doktorlar. Emzirmeye devam edin genzinin açılması için. Bu süreçte de biraz sabretmeniz gerekecek. Eğer alerjik bir durum ya da altta yatan başka bir sebep yok ise odanın sıcaklığı ve nemi çok önemli. Nem oranı %40 üzerinde olmalı sıcaklık 22 dereceyi geçmemeli kaloriferi olabildiğince yakmayın çünkü havayı kurutuyor, imkanınız varsa buhar makinesi alın yok ise peteklerinizin üzerinde bir kaba su koyun. Peluş gibi tüylü şeyler giydirmeyin pamuklu ürünler tercih edin. Aklıma gelenler bu şekilde umarım yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…