- 15 Ekim 2015
- 30
- 6
- 86
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bir şey yoktur. Kendinizi boşuna üzmeyin. Benimde hep acıyor. Sağdan sola dönerken ağrı saplanırdı. 13 haftalık olduk azaldıKızlar merhaba dokuz haftalık gebeyim bugün bir saattir birşey farkettim uzanıyorum ya kalkarken falan karnımın içi acıyor neden olabilir ki bir önceki gebeliğim düşük olmuştu korkuyorum şimdi gene kötü bisi olursa diye![]()
Bence bir şey yoktur. Kendinizi boşuna üzmeyin. Benimde hep acıyor. Sağdan sola dönerken ağrı saplanırdı. 13 haftalık
Insan ister istemez evham yapıyor canım yaBence bir şey yoktur. Kendinizi boşuna üzmeyin. Benimde hep acıyor. Sağdan sola dönerken ağrı saplanırdı. 13 haftalık olduk azaldı
Inşaallah öyledir canım insan korkuyor ister istemezAynıyız bende 9+2yim yatarken kalkarken sağa sola dönerken bile sürekli hassasiyet var bence normal şeyler rahim bağları geriliyormus onun verdiği ağrılar olabilirmiş bu haftalarda
Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallahBen 18. Haftadayım benimde hala var hareket ederken uzanırken sağ sola dönerken falan ama normal galiba
O bende de oluyo 6 haftalık hamileyimKızlar birde hapşırıyorum yada öksüyorum ya o zaman da karnımın içi acıyor bu normal mi peki![]()
Amin inşallah çok hepimize nasip etsin rabbim cok teşekkür ederimRabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
birtanem allahın izniyle bebeğin büyüyor, içeride kendine yer ayırıyor :) hiç canını sıkma iyiyi düşünKızlar merhaba dokuz haftalık gebeyim bugün bir saattir birşey farkettim uzanıyorum ya kalkarken falan karnımın içi acıyor neden olabilir ki bir önceki gebeliğim düşük olmuştu korkuyorum şimdi gene kötü bisi olursa diye![]()