Acillll bakın kizlar

Brcsrcdgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
30
6
86
35
Kızlar merhaba dokuz haftalık gebeyim bugün bir saattir birşey farkettim uzanıyorum ya kalkarken falan karnımın içi acıyor neden olabilir ki bir önceki gebeliğim düşük olmuştu korkuyorum şimdi gene kötü bisi olursa diye 😔

Kızlar merhaba dokuz haftalık gebeyim bugün bir saattir birşey farkettim uzanıyorum ya kalkarken falan karnımın içi acıyor neden olabilir ki bir önceki gebeliğim düşük olmuştu korkuyorum şimdi gene kötü bisi olursa diye 😔
Bence bir şey yoktur. Kendinizi boşuna üzmeyin. Benimde hep acıyor. Sağdan sola dönerken ağrı saplanırdı. 13 haftalık olduk azaldı

Aynıyız bende 9+2yim yatarken kalkarken sağa sola dönerken bile sürekli hassasiyet var bence normal şeyler rahim bağları geriliyormus onun verdiği ağrılar olabilirmiş bu haftalarda

Kızlar birde hapşırıyorum yada öksüyorum ya o zaman da karnımın içi acıyor bu normal mi peki 🤔

birtanem allahın izniyle bebeğin büyüyor, içeride kendine yer ayırıyor :) hiç canını sıkma iyiyi düşün

Back
X