Acillll bakın lütfen

duygusalannee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
257
125
18
Bat 13 eylül az önce bi test yaptım ikinci cizgi hafif gözüküyor gibi sizce hamilemiyim lütfen cevapp

Eklentiler

• 2016-09-09 16.37.27.webp
    2016-09-09 16.37.27.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 141
canım merhaba ınsallah guzel haberlerın olur evet cok azda olsa cızgın var canım ; RABBIM kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. yarın bır daha test yap ve cok beklemeden acılde kan ver dedım.1,5 -2 saate cıkıyor sonuclar

canım merhaba ınsallah guzel haberlerın olur evet cok azda olsa cızgın var canım ; RABBIM kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. yarın bır daha test yap ve cok beklemeden acılde kan ver dedım.1,5 -2 saate cıkıyor sonuclar
Canım bugün yapmam zor yarın sabah idrar testini tekrar yapicam yine çizgi görürsem kan testine gidicem inşallah vardır canım çok sağol

Benim de bat 14 eylül bu ay farklı hissediyorum zor duruyorum test yapmamak için ama çokta korkuyorum tek çizgi çıkacak diye sabredicem inşaAllah bat ta gelmezse yaparım

Canım yarın gidicem kan testi icin..allahım aratmasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayida nasıp etsin. Tatlım benim bat 12 eylül kasiklarımda batmalar oluyor hep adet olacagim zaman hiç böyle olmaz ama bugün çok ağrım yok sende de boyle olmus muydu acaba

Benim de bat 14 eylül bu ay farklı hissediyorum zor duruyorum test yapmamak için ama çokta korkuyorum tek çizgi çıkacak diye sabredicem inşaAllah bat ta gelmezse yaparım
Canım bende bugün yaptım sol tarafta batma vardı bata 3 gün var ama yapayim dedim silik çizgiyi gördüm yarın sabah tekrar deniycem sonra kan testine gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim

Back
X