Acillll bakın lütfen

Canım bende bugün yaptım sol tarafta batma vardı bata 3 gün var ama yapayim dedim silik çizgiyi gördüm yarın sabah tekrar deniycem sonra kan testine gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Yaa benimde sol tarafta batma vardı kaç gündür bide ovulasyondan beri belimde ağrı ama batma bugün geçti soldaki kasıklarıma yayıldı adet ağrısının hafifi şeklinde umudumu kaybettim

Canım bende bugün yaptım sol tarafta batma vardı bata 3 gün var ama yapayim dedim silik çizgiyi gördüm yarın sabah tekrar deniycem sonra kan testine gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim
İnşallah güzel haberler getirirsin canım yanlış hatırlamıyorsam 2. Bebek olacak değil mi

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayida nasıp etsin. Tatlım benim bat 12 eylül kasiklarımda batmalar oluyor hep adet olacagim zaman hiç böyle olmaz ama bugün çok ağrım yok sende de boyle olmus muydu acaba
Amin canım çok sağol..aynen benimde kasıklarımda batma olunca hissettim ve yaptım ama başka hiçbir belirti yok göğüslerimdeki şişlik ve ağrı zaten adet

Back
X