• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll!! Transfer sonrası Betahcg güzel yükselirken yükselmesi neden yavaşlar?sonunda gebeliği devam eden var mı?

BebekszHayatt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
3
0
1
34
kızlar ben 3. Gün taze embriyo transferi yaptrdım bu 3. denemem. Pozitifi göryrm lakin deperlerim sonrasında artmayı bırakıyor. 10. Gün 71 12. Gün 256 15. Gün 528 17. Gün 891 19. Gün 930 larda kaldı dr um ilaçları bırak dedi. Bıraktım bende ama hala benimle dün test yaptım koyu bir şekilde hemen çıktı çizgi ne yaomalıyım bilmiyrm 2. Transferimde 5. Gün dondurulmuş embryo pozitif oldu 7. Hafta da düşükle sonuçlandı. Embryolar mı kalitesiz bunun için ne yaptınız neler tükettiniz? Sonucu buna benzer olup sonradan artmaya devam eden oldu mu lütfen yardımcı olur musunz?

kızlar ben 3. Gün taze embriyo transferi yaptrdım bu 3. denemem. Pozitifi göryrm lakin deperlerim sonrasında artmayı bırakıyor. 10. Gün 71 12. Gün 256 15. Gün 528 17. Gün 891 19. Gün 930 larda kaldı dr um ilaçları bırak dedi. Bıraktım bende ama hala benimle dün test yaptım koyu bir şekilde hemen çıktı çizgi ne yaomalıyım bilmiyrm 2. Transferimde 5. Gün dondurulmuş embryo pozitif oldu 7. Hafta da düşükle sonuçlandı. Embryolar mı kalitesiz bunun için ne yaptınız neler tükettiniz? Sonucu buna benzer olup sonradan artmaya devam eden oldu mu lütfen yardımcı olur musunz?
Sonucunuz ne oldu acabaa? InsaAllah devam etmistir 🤲🏻

etmedi değerim artmaya devam etti kese görünmedi ne tüplerde ne rahimde sağlıksız gebelik olablr dedi ve küretaj olmak durumunda kaldım dış gebelik riskine karşıda bir iğne oldum. İğneden dolayı tedaviye 6 ay ara vermek mecburiyetindeyim. Bir kaç gün kendime gelemdim. Hayırlısı olsun artık 6. Aya inşallah sizde böyle bişey olmamıştır

Back
X