kkimsee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 1.097 135 88 Diğer 27 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kkimsee #1 Reglim 3 gyn gecikmisti hic gecikmez kantesti yaptirdim 99,1 cikti 2haftayi gecme sinirinda cikti..aradzn 4gun gecti evde test yptm negtif.ne olur yardim edn hangisine inanicm ben.esim is gezisinde supriz yapicaktim icime oturdu
Reglim 3 gyn gecikmisti hic gecikmez kantesti yaptirdim 99,1 cikti 2haftayi gecme sinirinda cikti..aradzn 4gun gecti evde test yptm negtif.ne olur yardim edn hangisine inanicm ben.esim is gezisinde supriz yapicaktim icime oturdu
kkimsee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 1.097 135 88 Diğer 27 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kkimsee #2 Telefondan yazdim kusurs bakmayin cok cnm sikildi
B bi kahve Guru Kayıtlı Üye 8 Eylül 2007 2.815 2.610 398 43 27 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kkimsee #3 Evdeki testlere niye takiyorsunki canim kafana.en guvenlisi kan testidir.ona gore de hayirli olsun hamilesinnnnn.2 gun sonra bi daha yaptir kan testini ikiye katliyormu bak. Rabbim saglikla kucaginda gormeyi nasip etsin insallah...
Evdeki testlere niye takiyorsunki canim kafana.en guvenlisi kan testidir.ona gore de hayirli olsun hamilesinnnnn.2 gun sonra bi daha yaptir kan testini ikiye katliyormu bak. Rabbim saglikla kucaginda gormeyi nasip etsin insallah...