Acillll!! yine kaynamın oyunları

Leopars35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
89
22
3
34
Şimdiki derdimse yine kv nin tavırları.bana yapılan onca tavır rağmen ben herseylerıne koşmaya çalışıyorum.kendı nişan alışverişimde ve birçok şeyimde görümcemi hep çağırdım herseyı paylaştım.aramızda hiçbi sorun yok ona rağmen onun nişan alışverişine davet edilmedim.zaten hiçbisy sormuyorlar.yarın gidilecek ve bu aksam ben yokken eşim kim kim gideceksınız dıye sormuş.kız damat ıki kv ve o zaten hamile havada sıck demiş benim için.(4,5 aylık hamılym).Gerçekten beni düşünseler bana söylerlerdi bak senıde isterz ama hamılesn yorlma vs.çünki sorsalr kesın gelırm dıyeceğimide biliyorlar. Gün gelmiş çatmış bana değil eşime diyor.bütün gün birikteyz halbuki.he birde gezmeye gidilince hamilesn denmiyor ama.kızıyorum bazen kendıme çok mu art nıyetlı dawranıyorum ama bu tavırları görüncede üzülüyorum.istemiyorlar mağdem daha mantıklı bişy söyliyebılrlr.yada istenmıyck kadar kötü biriyım başka zamnda yakınlık kurmasınlr bna.bu durumda ne yapmam lazım sizce bir akıl verin lütfen

Şimdiki derdimse yine kv nin tavırları.bana yapılan onca tavır rağmen ben herseylerıne koşmaya çalışıyorum.kendı nişan alışverişimde ve birçok şeyimde görümcemi hep çağırdım herseyı paylaştım.aramızda hiçbi sorun yok ona rağmen onun nişan alışverişine davet edilmedim.zaten hiçbisy sormuyorlar.yarın gidilecek ve bu aksam ben yokken eşim kim kim gideceksınız dıye sormuş.kız damat ıki kv ve o zaten hamile havada sıck demiş benim için.(4,5 aylık hamılym).Gerçekten beni düşünseler bana söylerlerdi bak senıde isterz ama hamılesn yorlma vs.çünki sorsalr kesın gelırm dıyeceğimide biliyorlar. Gün gelmiş çatmış bana değil eşime diyor.bütün gün birikteyz halbuki.he birde gezmeye gidilince hamilesn denmiyor ama.kızıyorum bazen kendıme çok mu art nıyetlı dawranıyorum ama bu tavırları görüncede üzülüyorum.istemiyorlar mağdem daha mantıklı bişy söyliyebılrlr.yada istenmıyck kadar kötü biriyım başka zamnda yakınlık kurmasınlr bna.bu durumda ne yapmam lazım sizce bir akıl verin lütfen

Bacim sen dert mi ariyorsun kendine. Cagirmadilar diye sevin bence. Bu sicakta napacaksin alis verislerde kosturup da. Bir de hamileymissin. Al meyve tabagini uzat ayaklarini keyfine bak. Oh missss ...

Hamileliğin getirdiği hassaslık var galiba canım
Dert edilecek bi şey yok bunda kendileri gitsinler yorulmamış olursun
Benzer çok şey olduğu için takıyorum canım bukadar.istemesinler ona eyv ama aptal yerıne koyar gibi anlamsız bahaneler canımı sıkıyor.hani bir tavır var ona rağmen iyi nıyetli gözüküp sen abartıyosun alınıyosuna getıriliyor.halbuki abartmıyorum sadece tam olarak yaptıkları muameleyı anlıyorum

Bacim sen dert mi ariyorsun kendine. Cagirmadilar diye sevin bence. Bu sicakta napacaksin alis verislerde kosturup da. Bir de hamileymissin. Al meyve tabagini uzat ayaklarini keyfine bak. Oh missss ...

Çağırmadılr değilde sanki çok istıyorlar beni yanlarında ama hamileliğim bahane edılıyr gb dawranmaları canımı sıkıyor.biz istemiyoruz net.buna eyv.sonra bnde gezmeye gelemem hamıleym diyeceğim.ozamanda plan bozan huzurszlk yapn kişi oluyorm.bu bnı rahatsz edıyor

Gereksiz yere alinganlik yapıyorsun. Bebeğine boşa stred yansıtma bence.

Gereksiz yere alinganlik yapıyorsun. Bebeğine boşa stred yansıtma bence.
Peki neden bana hiç denmedi şuyüzden çağırmıyoruz seni diye.eşim kimler gidiyorsunuz diye sorunca hamile o zaten demiş.yani eşim bni sormamışki.durduk yere söylemiş. Bu yüzden iyi niyet düşünmüyorum açıkcası.istememişler bni saygı duyarm diyorum.benım sıkıntı yaptığım işlerine gelince hiç hamilesin gitmeyelm yada yapma etme vs dıyen yok

Ya bosver ne isin var. O kadar magaza kalabalik vs. Onlarsız hayat ilerlemiyomu sanki. Neden dert ediyosun kendine.

Belki annelerle başbaşa olmak istediler.. sizle ilgili bi durum değildir..
Umursamayin..
İsterse yanında olurdunuz..

Ee istemiyorlardir? Ben de cagirmadim gorumcemi falan. Esim annem kayinvalide ben gittik hatta mobilya ve ceyiz camasir islerinde de esimle tek gittim. Kimseyi basima toplayamam sahsen. Cagirilsam da gitmem. Gorumcem bu yuzden alindiysa kendisi bilir yani istemiyorum zorla mi annem ve kayinvalide bile esimin zoruyla geldiler.

Kafama gore yaptim alisverisimi her kafadan bir ses cikmadi.

Sizde hamileligin getirdigi bir alinganlik var sanirim. Lutfen bu kadar kucuk seyleri buyutup kendinizi de bebeginizi de uzmeyin.

İyi de onun sizin nişan alışverişine gelmenizle sizin onunkine gitmeniz aynı şey değil ki. Bu tür alışverişlere damadın veya gelinin birinci derece yakınları gider. Daha spesifik olarak, gelin, damat, anneler ve varsa kız kardeşler gider. O sizinkine kız kardeş kontenjanından gelmiş. Ama sizde böyle bir durum yok. Çağırsalarmış güzel olurmuş ama alınganlık yapabilecek bir durum yok.

Siz kendinize, bebeğinize ve onun alışverişine odaklanın. Şimdiden hayırlı olsun.

Peki neden bana hiç denmedi şuyüzden çağırmıyoruz seni diye.eşim kimler gidiyorsunuz diye sorunca hamile o zaten demiş.yani eşim bni sormamışki.durduk yere söylemiş. Bu yüzden iyi niyet düşünmüyorum açıkcası.istememişler bni saygı duyarm diyorum.benım sıkıntı yaptığım işlerine gelince hiç hamilesin gitmeyelm yada yapma etme vs dıyen yok

Bakın bir arkadaş yazmış, eşinin kız kardeşini bile istememiş alışverişinde. Sizi de istememişlerdir. Az kişi gitmek istemişlerdir. Diğer zamanlarda da çağırıyorlardır çünkü istiyorlardır. Zaten doğal olan istemeyince çağırmamaları, isteyince çağırmaları. İstemedikleri halde ayıp olmasın diye çağırmalarını mı isterdiniz? Siz de onlar çağırdığında isteyince gidin istemeyince gitmeyin.

Hakveriyorum sana bu tur dusuncesizliklere bende kızarım bırak onun kararini ben verim demi sen teklif ette gezmeyi seviyosun anlasilan :)

Hakveriyorum sana bu tur dusuncesizliklere bende kızarım bırak onun kararini ben verim demi sen teklif ette gezmeyi seviyosun anlasilan :)

Peki gelmenizi istemiyorlarsa ne yapsınlar? Türk toplumunda pek açık açık gelmeni istemiyoruz denmez.

Peki gelmenizi istemiyorlarsa ne yapsınlar? Türk toplumunda pek açık açık gelmeni istemiyoruz denmez.
Ozaman işleri düşüncede çıkar içinde çağırmasınlar.şimdi hamile diyebiliyorsalar bir zahmet doğuma kadar hiçbişeye çağırmasınlar.kızmamdaki sebep bu.muhtemelen bende yapmadıkları şeyleri kendilerine isteyecekler ondan istemıyorlar benide.neyse dediğim gibi istemeyebilir eyv ama bna denmesı lazm şuyüzden seni dawet etmıyorz dıye. Yada dünürlere gezmeye gıdıyrz hadi gel denmeyecek iyi aile pozları için.hamilelik bahaneyse herzaman etsinler.derdım bu.çıkarlarına göre değil

Aynen öyle tatlım.yada bende davet etmediğimde anlayışla karsılansın.onlara gelince davet etmeden bile kndılerını bişeye dahil ediyolar.akraba ziyaretleri düğünlere gidelim yada gezmeye.ozaman hamilesin diyen yok. Yada bn arkadasımı yemeğe alcm mesela aaa hamilesin boşver yorma kndını diyor ama sonrada damadımla kızımı yemeğe alırsn nişandan snra diyebiliyor. Neye göre kime göre hamileym şimdi.aptal yerıne koyar gibi bahane sunmaları delirtiyor

İyi de onun sizin nişan alışverişine gelmenizle sizin onunkine gitmeniz aynı şey değil ki. Bu tür alışverişlere damadın veya gelinin birinci derece yakınları gider. Daha spesifik olarak, gelin, damat, anneler ve varsa kız kardeşler gider. O sizinkine kız kardeş kontenjanından gelmiş. Ama sizde böyle bir durum yok. Çağırsalarmış güzel olurmuş ama alınganlık yapabilecek bir durum yok.

Siz kendinize, bebeğinize ve onun alışverişine odaklanın. Şimdiden hayırlı olsun.
mağdem öyle diyorum bende başka işleri düşünceede çağırmasnlr.bu arada diğer konumda evlilik döneminden birşeyler daha yazmışdım.kv birçok şeyi yapmadı.şimdide bana yapmadığı halde kndı kızına isteyeck.bnm yanımda dile getirirse bnde mağdem biliyordunuz nıye bnada yapmadnz vs derm dıye götrmk istemıyordur.hamilelik kılıfı.çünki bna takı borcu vardı(hiç takı yapmadılr).köprüyü gecene kadar alıcm dedi para eline gecnce kızıma ceyiz parası yapcm dedi almadı almıycm dedi.şimdi erkek tarafına bilezıkler setler aldırılcak.bende bunu yüzlerine vururum diye istenmıyorm.çünki normlde sürekli biraradyz ve iyiyz.

Bakın bir arkadaş yazmış, eşinin kız kardeşini bile istememiş alışverişinde. Sizi de istememişlerdir. Az kişi gitmek istemişlerdir. Diğer zamanlarda da çağırıyorlardır çünkü istiyorlardır. Zaten doğal olan istemeyince çağırmamaları, isteyince çağırmaları. İstemedikleri halde ayıp olmasın diye çağırmalarını mı isterdiniz? Siz de onlar çağırdığında isteyince gidin istemeyince gitmeyin.
Keşke dediğiniz kadar masum olsa sebebi.bana yapmadıklarını erkek tarafına yaptrcklr bılezıkler setler isteyecekler.dertleri o tamamen. Sonrada almayın dedık erkek tarafı aldı deyıp sıyrılcaklar.zamanında düğün takılarımı borc için verdım bozdurup borc ödedılr.evv satılıncaya kadar alıcagz dıyen ınsanlar parayı alır almaz kızıma ceyız parası yapcm almıycm takılarını dedi.şimdi kndı kızlarına takı ısterselr tabıkı derım bna yaptınızıki siz istıyonuz.ama tamamen maddi mevzulr. Bna çok iyi olupta bu işlerı yapmasnlr.hem yüzüme gülüp cnm cicim olup hem böyle yapmaları üzücü.

Ee istemiyorlardir? Ben de cagirmadim gorumcemi falan. Esim annem kayinvalide ben gittik hatta mobilya ve ceyiz camasir islerinde de esimle tek gittim. Kimseyi basima toplayamam sahsen. Cagirilsam da gitmem. Gorumcem bu yuzden alindiysa kendisi bilir yani istemiyorum zorla mi annem ve kayinvalide bile esimin zoruyla geldiler.

Kafama gore yaptim alisverisimi her kafadan bir ses cikmadi.

Sizde hamileligin getirdigi bir alinganlik var sanirim. Lutfen bu kadar kucuk seyleri buyutup kendinizi de bebeginizi de uzmeyin.
Aynı şeylwri yazıyorum hep ama zamanında oda gelmek ister çağırın vs dendı.bn çağırdım.sorunda etmedim.ama zamanında bnden beklenenleri bnm gösterdiğim hassasıyetn gösterılmeyişi derdim.yada bundan sonrada her doktor kontrlüme gelir kv. Kimle gidicn dye bile sorlmz hep emrıvaki.şimdi bn de desemki sen şeker hastasısn yollrda şekerin düşüyor ondn çağırmıycm yda tek gıdcm.enden kötüsü olmz.biray suratlarını çekerim.bunun gbi biçok örnek var.tamam istenmıyım eyv.. Ozaman baska zamnda hamilesn yorlma dıyecklr.işleri düüşünce sende ol sende gel.bn desemki hamileym.aa sen tawır alıyosn oluck. Bn canları isterse gideym canları ıstemesse gitmeyeym ama onlarıda herseyime dahil edeym.kim bukdr anlayşlı acaba. Birde bna yapmadklrı bilezıklerı setleri isteyeceklerya ondan safdışı bırakıldm.şimdi bız almyın dedk onlar aldı dıyeceklr bna karsı.

Back
X