- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
HAMILESINIZ BİR DE NİŞAN ALIŞVERISINDE İŞİNİZ NE KİŞimdiki derdimse yine kv nin tavırları.bana yapılan onca tavır rağmen ben herseylerıne koşmaya çalışıyorum.kendı nişan alışverişimde ve birçok şeyimde görümcemi hep çağırdım herseyı paylaştım.aramızda hiçbi sorun yok ona rağmen onun nişan alışverişine davet edilmedim.zaten hiçbisy sormuyorlar.yarın gidilecek ve bu aksam ben yokken eşim kim kim gideceksınız dıye sormuş.kız damat ıki kv ve o zaten hamile havada sıck demiş benim için.(4,5 aylık hamılym).Gerçekten beni düşünseler bana söylerlerdi bak senıde isterz ama hamılesn yorlma vs.çünki sorsalr kesın gelırm dıyeceğimide biliyorlar. Gün gelmiş çatmış bana değil eşime diyor.bütün gün birikteyz halbuki.he birde gezmeye gidilince hamilesn denmiyor ama.kızıyorum bazen kendıme çok mu art nıyetlı dawranıyorum ama bu tavırları görüncede üzülüyorum.istemiyorlar mağdem daha mantıklı bişy söyliyebılrlr.yada istenmıyck kadar kötü biriyım başka zamnda yakınlık kurmasınlr bna.bu durumda ne yapmam lazım sizce bir akıl verin lütfen
beni çağırmasalar işime gelır valla
evımde mis gbı oturu kafa dınlerım
bu sıcakta sokaklarda napıcaksınız mılletın alısverısınde