Acillll!! yine kaynamın oyunları

Şimdiki derdimse yine kv nin tavırları.bana yapılan onca tavır rağmen ben herseylerıne koşmaya çalışıyorum.kendı nişan alışverişimde ve birçok şeyimde görümcemi hep çağırdım herseyı paylaştım.aramızda hiçbi sorun yok ona rağmen onun nişan alışverişine davet edilmedim.zaten hiçbisy sormuyorlar.yarın gidilecek ve bu aksam ben yokken eşim kim kim gideceksınız dıye sormuş.kız damat ıki kv ve o zaten hamile havada sıck demiş benim için.(4,5 aylık hamılym).Gerçekten beni düşünseler bana söylerlerdi bak senıde isterz ama hamılesn yorlma vs.çünki sorsalr kesın gelırm dıyeceğimide biliyorlar. Gün gelmiş çatmış bana değil eşime diyor.bütün gün birikteyz halbuki.he birde gezmeye gidilince hamilesn denmiyor ama.kızıyorum bazen kendıme çok mu art nıyetlı dawranıyorum ama bu tavırları görüncede üzülüyorum.istemiyorlar mağdem daha mantıklı bişy söyliyebılrlr.yada istenmıyck kadar kötü biriyım başka zamnda yakınlık kurmasınlr bna.bu durumda ne yapmam lazım sizce bir akıl verin lütfen
HAMILESINIZ BİR DE NİŞAN ALIŞVERISINDE İŞİNİZ NE Kİ

beni çağırmasalar işime gelır valla
evımde mis gbı oturu kafa dınlerım
bu sıcakta sokaklarda napıcaksınız mılletın alısverısınde

mağdem öyle diyorum bende başka işleri düşünceede çağırmasnlr.bu arada diğer konumda evlilik döneminden birşeyler daha yazmışdım.kv birçok şeyi yapmadı.şimdide bana yapmadığı halde kndı kızına isteyeck.bnm yanımda dile getirirse bnde mağdem biliyordunuz nıye bnada yapmadnz vs derm dıye götrmk istemıyordur.hamilelik kılıfı.çünki bna takı borcu vardı(hiç takı yapmadılr).köprüyü gecene kadar alıcm dedi para eline gecnce kızıma ceyiz parası yapcm dedi almadı almıycm dedi.şimdi erkek tarafına bilezıkler setler aldırılcak.bende bunu yüzlerine vururum diye istenmıyorm.çünki normlde sürekli biraradyz ve iyiyz.

Madem onlar davet edilmedikleri programlara emrivaki yapıp geliyorlar, ve madem sizi çağırmamalarının sebebinin yapacakları adaletsizliği kapatmak olduğunu düşünüyorsanız, istiyorsanız arayıp X'e Leopars hamile istemez demişsiniz, olur mu öyle şey, isterim tabii ki diyip gidin.

Aynen öyle tatlım.yada bende davet etmediğimde anlayışla karsılansın.onlara gelince davet etmeden bile kndılerını bişeye dahil ediyolar.akraba ziyaretleri düğünlere gidelim yada gezmeye.ozaman hamilesin diyen yok. Yada bn arkadasımı yemeğe alcm mesela aaa hamilesin boşver yorma kndını diyor ama sonrada damadımla kızımı yemeğe alırsn nişandan snra diyebiliyor. Neye göre kime göre hamileym şimdi.aptal yerıne koyar gibi bahane sunmaları delirtiyor

"Annecim, X'i yemeğe alacağım zaman hamilesin boşver yorma kendini demiştin ya çok haklısın bu hamilelik beni çok yoruyor. Nişandan sonra evli çift çağırmak şart değil zaten. Evlensinler, ben de doğurmuş olurum. O zaman çağırırım. Sizden de yardım isterim" diyebilirsiniz.

Söz verip tutmaması hakkında da her görüştüğümüzde konusunu açabilirsiniz. Gülerek "Ayy yaşasın, X'i de evlendiriyorsun, birkaç aya söz verdikleriniz gelir. Sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese anlatasım geliyor. Annem verdiği sözü tutar diyesin geliyor. Yeni evlenenlerde görünce özeniyordum" vs diyebilirsiniz. İçinize attıkça her yaptıkları batacak sanırım. Her canınızı sıkan şeyi ufak ufak gülerek söyleyin. Yine de siz daha iyi tanıyorsunuz, siz bilirsiniz.

En önemlisi hiç stres olmamaya çalışın. Hamilesiniz, bebek stresten çok çok fazla etkileniyor. Çevrenizde hayali bir balon olduğunu düşünün. Gelen stresler onu geçemesin. En fazla tatlı tatlı lafınızı söyleyip gülüp geçin, onlar düşünsün.

Ozaman işleri düşüncede çıkar içinde çağırmasınlar.şimdi hamile diyebiliyorsalar bir zahmet doğuma kadar hiçbişeye çağırmasınlar.kızmamdaki sebep bu.muhtemelen bende yapmadıkları şeyleri kendilerine isteyecekler ondan istemıyorlar benide.neyse dediğim gibi istemeyebilir eyv ama bna denmesı lazm şuyüzden seni dawet etmıyorz dıye. Yada dünürlere gezmeye gıdıyrz hadi gel denmeyecek iyi aile pozları için.hamilelik bahaneyse herzaman etsinler.derdım bu.çıkarlarına göre değil

Alışverişe gitmezseniz, bundan sonra bir yere çağırdıklarında gitmek istemezseniz "Aaa anne sen de bir garipsin. Alışverişe hamile diye çağırmıyorsun, şimdi buna çağırıyorsun. Hiç canım da istemiyor zaten. Dinlenicem. Siz benim yerime de gezin. Hadi öpüyorum annecim, görüşürüz" vs diyebilirsiniz. Bence hep kendi keyfinizi düşünüp rahat rahat yaşarsanız daha mutlu olabilirsiniz. Ama dediğim gibi siz daha iyi tanıyorsunuz.

Aynı şeylwri yazıyorum hep ama zamanında oda gelmek ister çağırın vs dendı.bn çağırdım.sorunda etmedim.ama zamanında bnden beklenenleri bnm gösterdiğim hassasıyetn gösterılmeyişi derdim.yada bundan sonrada her doktor kontrlüme gelir kv. Kimle gidicn dye bile sorlmz hep emrıvaki.şimdi bn de desemki sen şeker hastasısn yollrda şekerin düşüyor ondn çağırmıycm yda tek gıdcm.enden kötüsü olmz.biray suratlarını çekerim.bunun gbi biçok örnek var.tamam istenmıyım eyv.. Ozaman baska zamnda hamilesn yorlma dıyecklr.işleri düüşünce sende ol sende gel.bn desemki hamileym.aa sen tawır alıyosn oluck. Bn canları isterse gideym canları ıstemesse gitmeyeym ama onlarıda herseyime dahil edeym.kim bukdr anlayşlı acaba. Birde bna yapmadklrı bilezıklerı setleri isteyeceklerya ondan safdışı bırakıldm.şimdi bız almyın dedk onlar aldı dıyeceklr bna karsı.

Randevunuzdan niye haberi var ki? Haber vermeyin. Alın kocanızı gidin. Sorarlarsa baş başa gitmek istedim dersiniz. Bana surat asan olursa ben görüşmek istemem. "Surat asıyorlar, gitmek istemiyorum" derim. Ama bunlar sizi stres yapacak olaylara sebep olabilir diye siz böyle yapın diyemiyorum.

Off bi rahat bırakın gençleri. 2anne gelin damat yeter. Gitsen de orada ona aldılar bana almadılar diye arıza çıkarırsın.
Bilmiyorum siz evli misiniz ama benim ailem herseyi yaptı.onlar hiçbirsey yapmadılar ne çeyiz ne takı.(göstermelık 2bilezk kolye vs takı töreni için alındı ertesi gnu bzduruldu borcları için ) söz verdiler borcumuz bu alıcaz dediler para gelice..sonra para ellerıne geçincede vazgectık yapmıycz kızıma ayırdım o parayı dediler. Mağdem öyle benim ailem enayimiydi herseyımı onlar yaptı.bizde böyle dediler.şimdi kndı kızlarına gelince bizde böyle deyıp herseyı istıyolr.zaten bni götürmeme sebeplwrı ortaya çıktı.nişan için bilezik alınmış.2yıl önce bizde nişanda takı olmz deyıp bna hiçbişy ypmamştılr.tabikide zoruma gidiyor bu tavırlr.umarım sz aynı seylerı yaşamazsınız

Anladigim kadariyla sen gitmedigin icin degil sana haber vermedikleri icin dert etmişin.aman bosver bu sicakta hamile hamile dolascan.canima minnet de gec kis.
Aynen öyle.birde bendeykn bna yapmadklrını olması gerek deyıp kndı kızına istemesi. Bizde olmaz deyıp köşwye ceklmşlrdı şimdi tamtersi

Back
X