Acillll

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.153
408
İzmir
Yer: İstanbul / Boğaziçi Univ.
İletişim: 0505 314 0050
Üyemizin İletisidir; "Geçen hafta Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Orta Kantin de gördüğüm hamile kedi çarşamba günü doğum yapmış. Güç bela aklı başında bir yere sığındıra bilmiş arkadaşlar. Ancak ben sadece hafta sonu tek gün gidebiliyorum yanına. Gelen geçenler bir şekilde ilgileniyor ama fakültenin içi büyük köpekler ile dolu. Anne ve yavrular güvende değil!!!!...Anne okadar masum ve iyi huylu bir kedi ki görmeniz lazım. Ağzı var dili yok. Yavrularına sahip çıkmaya çalışıyor. "Ne olur bana ve yavrularıma zarar vermeyin" bakışları ile kendini ve yavrularını sevmemize izin veriyor. Onlara zarar gelmesin diye de çok uğraşıyor ama içinde bulunduğu yer çok ayak altı ve ne yazıkki kutusu çok dar. Zaten 7 yavrudan ikisi dar olan yer yüzünden melek olmuş. Yavrular o kadar bakımlı ve iyi durumdalar ki lütfen onlarında başına bir şey gelmesin. Şuan bulundukları yerden alınıp geçici yuvaya konulmaları ve oradan da yavruların sahiplendirilmeleri lazım. Aksi takdirde soğuk hava yüzünden yavrular köpeklerden zarar görecek. Onun bebeklerini güvenle büyütebileceği bir eve ihtiyacı var. İyi huylu,tırmalama huyu olmayan,kum eğitimli ve kuru mama ile beslenen bu güzel anne ve bebeklerine geçici kalıcı yuva olur musunuz?"

Back