Bebek Beslenmesi acillll...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

arospe

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
25
3
288
İzmir
bebeğim 3.5 aylıkve iki gündür iştahsız 5dk emiyo bırakıyo emiyo dönüyo etrafa bakıyo memeden 1kere çekiyo yine dönüyo etrafa bakıyo sağıp vereyim dedim yine aynı yapıyo beznii ıslatması normal ama napıcağımı şaşırdım emzirmeye zorladığımda ağlıyo bağırıyor ne yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum

bebeğim 3.5 aylıkve iki gündür iştahsız 5dk emiyo bırakıyo emiyo dönüyo etrafa bakıyo memeden 1kere çekiyo yine dönüyo etrafa bakıyo sağıp vereyim dedim yine aynı yapıyo beznii ıslatması normal ama napıcağımı şaşırdım emzirmeye zorladığımda ağlıyo bağırıyor ne yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum

sütün azmı geliyor benimkinin hareketleri ile aynı az gelince tıpki böle yapıyor sinirlenip bırakıyoo

sütün azmı geliyor benimkinin hareketleri ile aynı az gelince tıpki böle yapıyor sinirlenip bırakıyoo

çok şükür azdeğil zaten 2,3 gün oluyo böyle yapması içmeyince sağıyorum vermeye çalışıyorum bazen onu bile içmek istemiyor zorla gezerek içiriyorum

çok şükür azdeğil zaten 2,3 gün oluyo böyle yapması içmeyince sağıyorum vermeye çalışıyorum bazen onu bile içmek istemiyor zorla gezerek içiriyorum

sütünün tadı değişmiş olabilir mi yada bebiş hasta her türlü ihtimal olabilir canım ağzında yarada olabilir canım ağzına bak:34:

burnu tıkanmıştır ben doktora götürmüştüm burnu tıkalı dedi deniz suyu(fizyolojik serum) damlalarından kullandık geçti emiyor tam olarak nefesi rahat olmadığından sinirleniyordur. birde burnu tıkalı değil deme çünkü bende tıkalı değil diye vermek istemedim inat ettim ama sonunda denedim gerçekten genzine aktı

bebek artık 4. ayın içinde, etrafını keşfediyor annesi, sakın panik yapma, dünyayı görecek, tanıyacak ve keşfedecek. Her emzirme seansını aynı yerde yapmaya gayret et, sakin ve loş bir ortamda yaparsan dikkati daha az dağılır, sağlıkla büyütün :)

Back
X