Acillll

Figen_zumra

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
276
95
18
36
Bu gün betama bakıldı 3686 cıktı 6 haftalık hamileyim pembe bi akıntım gelmiş iç çamaşırım lekelenmiş boyle olan varmı yardım lütfen

Ilk hamileligimde olmuştu 6,5 haftalık hamileyken doktorum ilac verdi progestan onu kullandim gecti..doktoruna danış mutlaka

Pembe ve az ise korkma. Kadın doğum druna ulaş randevu sıkıntısı olursa aile hekimine git. Onlar da reçete eder.

Bu gün betama bakıldı 3686 cıktı 6 haftalık hamileyim pembe bi akıntım gelmiş iç çamaşırım lekelenmiş boyle olan varmı yardım lütfen
Benım de lekelenmem gelmıstı hala da devam edıyor progestan verdı doktorum kullanıyorum pembe ve kahverengıden korkma dedı rahmi genısleyınce kılcal damarlara denk gelıyormus ondan gelırmıs ablamın sureklı kanaması olduğu halde bırsey olmadı bebegını sağlıklı bır sekılde kucağına aldı dinlenmeye bak kendını yorma morelını de bozma Allah'a dua et sadece

Lekelenmeyse ustune gorme diyorlar genellikle. Eğer artarsa hemen en yakın acile git. Korkutmak için demiyorum sakın korkmaa. Hamilelerde kanama olabiliyo, çok normal. Sadece ihmal etme. Bende de aylarca oldu kanama. Yarın da ilk iş doktorunla mutlaka gorus. Bebis de hayırlı olsun inşallah (:

Back
X