P penyez123 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2017 25 0 1 32 8 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi penyez123 #1 acilllll 6 haftalık gebeyim gece idrar sıkışıp kalkıyorum sol böbregimde agrı oluyor idrarımı yapınca geçiyor neden dir
acilllll 6 haftalık gebeyim gece idrar sıkışıp kalkıyorum sol böbregimde agrı oluyor idrarımı yapınca geçiyor neden dir
nramelie anne olmak nasip olsun.. amin.. Kayıtlı Üye 2 Şubat 2017 414 394 103 34 8 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi penyez123 #2 penyez123 .!.: acilllll 6 haftalık gebeyim gece idrar sıkışıp kalkıyorum sol böbregimde agrı oluyor idrarımı yapınca geçiyor neden dir Genişletmek için tıkla... selam canım bana da sabah kalktığımda oluyor. idrar torbam çok dolu olarak uyanıyorum. muhtemelen bir süre tutmuş oluyorum idrarımı o nedenle böbreklere baskı oluyor. yapınca geçiyor. senin de öyle olabilir canım :)
penyez123 .!.: acilllll 6 haftalık gebeyim gece idrar sıkışıp kalkıyorum sol böbregimde agrı oluyor idrarımı yapınca geçiyor neden dir Genişletmek için tıkla... selam canım bana da sabah kalktığımda oluyor. idrar torbam çok dolu olarak uyanıyorum. muhtemelen bir süre tutmuş oluyorum idrarımı o nedenle böbreklere baskı oluyor. yapınca geçiyor. senin de öyle olabilir canım :)