Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim kadarıyla regl süresi 21/25/28 günde bir olanlarda geç yumurtlama olmuyormuş o biraz umudumu kurdu daha çok 30 ve üzeri sürede regl olan kişilerde geç döllenme oluyor diye okudum inşallah geç döllenmiştirGeç dollenme ise sonra pozitife donebiljr
Canim o bazen degisiyor takip etmiyosan ovulasyonla arkadasim adet gunu yumurtlamis normaldede adetleri duzenliydi o gun hamile kalmisBenim bildiğim kadarıyla regl süresi 21/25/28 günde bir olanlarda geç yumurtlama olmuyormuş o biraz umudumu kurdu daha çok 30 ve üzeri sürede regl olan kişilerde geç döllenme oluyor diye okudum inşallah geç döllenmiştir![]()
Maalesef 6 gün gecikme olduktan sonra regl oldum strese veriyorum sonrasında ovulasyon testine başladım reglime 5 gün var hala yumurtlama göremedimCanim o bazen degisiyor takip etmiyosan ovulasyonla arkadasim adet gunu yumurtlamis normaldede adetleri duzenliydi o gun hamile kalmis
Canim o bazen degisiyor takip etmiyosan ovulasyonla arkadasim adet gunu yumurtlamis normaldede adetleri duzenliydi o gun hamile kalmin
Yok yani adet olmasi gereken gun yumurtlamis o gun hamile kalmis adet olmadan yani duzenli adet oluyodunasıl yani regliyken mi yumurtlamış regl dönemi oluşan ilişkisen mi hamile kaldı