• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLLLL !!!!!! Kızlarr lütfennnn spermigram ı yorumlar misinizzz ???

gulcann16

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
378
435
303
35
Bursa
Eşimin test sonucunu az önce aldık,lütfen bilgi sahibi olanlar yorumlanabilir miii

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-08-17-21-29.webp
    Screenshot_2015-05-08-17-21-29.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 83
Yok canım Estağfurullah,değerlerin farkındayım düşük ama ümitsiz vaka mi merak ediyorum yani ilaç,doğal karışımlar filan yükselebilir mi ? Dr kontrolümüz çarşamba günü o zamana kadar biraz bilgiye ihtiyacım var..lütfenn bilgi sahibi arkadaşlardan yardim rica ediyorum..

Yok canım Estağfurullah,değerlerin farkındayım düşük ama ümitsiz vaka mi merak ediyorum yani ilaç,doğal karışımlar filan yükselebilir mi ? Dr kontrolümüz çarşamba günü o zamana kadar biraz bilgiye ihtiyacım var..lütfenn bilgi sahibi arkadaşlardan yardim rica ediyorum..
umutsuz vaka degil canim.icini ferah tut.alti ay once esimin yaptirdigi tahlilde hareketlilik sifirdi.sayi normaldi.alti aydir ilac kullaniyordu.sadece son bir ay siqarayi birakdi ve havuc suyu icdi her aksam.15 gun once yeniden tahlil yaptirdi.bu seferde hizililk yine tam duzelmemisdi.kendi doktorumun israriyla ozel klinikte dun yeniden tahlil yaptirdi.bu sefer her sey normal gozukuyor.yani diyeceyim oki tahlil yaptirdiginiz yer guve3nilir yermi?

Bursada medicabil hastanesinde yaptırdık guvenilir bir kurum canım morfoloji sonucu henüz çıkmadı çarşamba günü çıkacak, ne bileyim çok üzüldük henüz 1 yıllık evliyiz ilk evlendiğimiz günden beri korunmadik ama herhangi bir gebelik de olmadı ne yazıkki.inşallah değerleri yükseltebilir iz
.

Back
X