Aşılama Acilllll lütfen yardımcı olurmusunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

TomakinT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
399
294
53
32
Arkadaşlar lütfen yardım edinn yorumlayınnnn.. aşılamam bugun oldu bu sonuclar nasıl sizce

Eklentiler

• A9C91C40-6E12-4329-9FAA-FAE7D10C423D.webp
    A9C91C40-6E12-4329-9FAA-FAE7D10C423D.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 62
SAYI AZ AMA HAREKET İYİ GÖRÜNÜYOR İNŞALLAH 10 GÜNE KALMAZ HAYIRLA SAĞLIKLA BEBEK HABERİNİ ALIRSIN BOL BOL DİNLEN ZIPLAMA ANİ HAREKET YAPMA YÜKSEK YERLERE UZANMAYA ÇALIŞMA KORU KENDİNİ :KK200::nazar:

SAYI AZ AMA HAREKET İYİ GÖRÜNÜYOR İNŞALLAH 10 GÜNE KALMAZ HAYIRLA SAĞLIKLA BEBEK HABERİNİ ALIRSIN BOL BOL DİNLEN ZIPLAMA ANİ HAREKET YAPMA YÜKSEK YERLERE UZANMAYA ÇALIŞMA KORU KENDİNİ :KK200::nazar:
Çok teşekkür ederim ilginiz için oyle yapıyorum hep yatıyorum kasık ağrım normal mi sizce

CANIM İNAN Kİ BİLMİYORUM HİÇ AŞILAMA YAPTIRMADIM :( NORMALDİR AMA

Çok teşekkür ederim ilginiz için oyle yapıyorum hep yatıyorum kasık ağrım normal mi sizce
Merhaba canim insallah tutar Allah in izniyle sonucunu bizimle paylasirsin olur mu:anneadayı: kasik ve bel agrisina gelince o agrilar ignenin etkisi canim korkulacak birsey yok gerci cok olmus gecmistir umarim:KK200:

Merhaba canim insallah tutar Allah in izniyle sonucunu bizimle paylasirsin olur mu:anneadayı: kasik ve bel agrisina gelince o agrilar ignenin etkisi canim korkulacak birsey yok gerci cok olmus gecmistir umarim:KK200:
çok teşekkür edewim güzel dualarınız için allah isteyen herkese nasip etsin :9 ağrım çok yok arada kasık batması o kadar saniyelik oda :)

Back
X