çok teşekkür ederim cevabın ve anlayısın için. inan çok zor. kendimize bakamzken başkasına bakmak. esimin 1 oğlu var. ona ödeme yapılıyor bildiğimkadarı ile. çünkü eşi boşanma döneminde de o ev ve mal mülke sahipmiş. ( annesinden kalma kendisi yasal varisi bahsettiğim ev ve arsaların.)
bu çocuk suan ortaokul sonda 8.sınıf okuyor. erkek çocuk. peki bu nafakayı nasıl bir süreç sonrası meblasını düşürebilirim.
off yha benim çocugum zorluklarla büyüsün biz başkalarına bakalım..olacak işmiallah aşkına..
zamanında oğlunu özelkolejlerde okuttu .. bnm çocugum maddiyattan olamiyor bile adalet sistemibumu allah aşkına..
hadişimdi o eskieşi güvencesiz olsa 5 parasız anlarım sonucta bizde bayanız aynı durumdabizde olabilirizama durum belli malbeli varlık belli...
Bu arada canımson bişe daha kusura bakmauzun oldu ama;
aylıködemedışında oğlu sürekli babaokuldan şu parası isteniyor..yok kitapalcam..yok gezi var...die süreklipara istiyor. eşime söylüyorum verme die. biz hakkını fazlasıyla veriyoruz die ama oda vicdanen veriyr vermese herhangibir yasal işlm yapabilirler mi acaba? ayrıca eşimoğlunun dersanesine de aylık 200 tl ödüyor. yaklaşık 700 lira çocuga gidiyor. bu devirde o parayla 4 kişilik aile gçiniyor...
:85:
canım bilgiler için çok teşekkür ederim. çok yardımcı oldun ve vakitayırdın. Protkolü alabilişrsem sana mesaj atarım.
içtenliğinle cevap verdiğin için tekrar tekrar teşekkürler canım
canım bazen içim acıyor..ona da yansıtmamaya çalışıyorum .. oda üzgün bu durumdan biliyorum ama işte bir yerde anne olmayı isteyen bir yanımdiğer yanda... :2:
Allah hayırlısını nasip etsin ne diyeyimkii..
mrb.arkadaşlar
size bir sorumolacak. eşim daha önce ayrıldıgı eşine nafaka ödemekte. aylık 500 tl. o zamanlar emekli+ çalışandı. şuan sadece emekli. oturdugumuz evi banka kredisi ile aldık ve sadece emekli maaşı ile geçimnemiyoruz.biz yeni evliyi z ve bebek düşünüyoruz ama bu durumda zor.( ben 22 eşim44 yasında. ) nafakayı nasıl iptal ettirebiliriz yada meblası düşer.? aldıgımızın yarısını onalar ödüyoruz.
bir dava acabilirmiyiz acaba? bir de ...nafaka çocugamı eşemi ödenir acaba.?
( eski eşinin maddi durumu bizden kat kat iyi.kendine ait 2 dairesi ve toprakları var.) kendisi sağlıklı istese çalışabilir.
biz ömrümüz boyunca onlara bakmak zrundamıyız.
bilgi verebilirmsiiniz arkadaşlar.:2:
Amin canım benim :)))) Canınızı sıkmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?