Acilllll yardım arkadaşlar =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi m_ge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

m_ge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
4
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
1 yıldır evliyimve eşimle çok çoçuk sahibi olmak istiyoruz.Bu ay tam oldu derken yine hüsrana uğradım galiba. benim son 3 adetim 07.03.2011 ; 06.02.2011 ; 09.01.2011 bu ayda normalde 04.04.2011 (döngüm 29 gün) de adet olmam gerekiyordu. yani 3 gün geciktim.
bugün kan testi yaptırdım sonuç 0,1 mIU/ml cıktı yani normal şartlara göre hamile değilim.
sizce bu değer artarmı yada kesin değilmiyimdir. kafam çok karıştı vede çok üzgünüm.
adetim normalde hiç geçikmez hep gününde olurum.
yardım lütfennn=((

3 gün gecikmeyle bu sonuçsa eğer malesef hamile değilsin arkadaşım. Benim de hep çok düzenli olur 28 günü sekmez normalde ama bazen stresten bazen üşütmekten çok nadirde olsa gecikirdi. Öyle birşey olabilir. birkaç gün bekle adet olmazsan kesinlikle doktora git kist tarzı birşeyde olabilir. ! yıldır korunmuyorsanız eğer en kısa zamanda eşinle beraber doktora başvurmalısın.

Pko olabilir bende var da ordan biliyorum adet gecikir belki yeni başlamıstır yada sadece stres olabilir dr git en güzeli hamile degilsin malesef ama yılma ben 1 yıldır mücadele ediyorum dr muaynesi şart ama tüm tetkiklerini yaptır eşinde spermiyogram yaptırsın

canım bu stresten olabilir ya da adetin bi kaç gün geçip hala hamile değilsen ve daha sonra adet olursan bu rahmin kendiğini gebeliğe hazırladığını gösterirmiş. bende bebek isterken bi ara 15 gün adetm geçmişti 3 kere idrar testi 1 kerede kan testi yaptırdım ama sonuç negatifti bi daha ki aya adet olmadım ve sonuç pozitif inşallah seninde öyle olur

canım belki hamile kalmak istedigin için adetin psikolojik olarak ve stresten gecikmiş olabilir. bende şuan hamileyim aycanın dedigi gibi geciktigi zamanlar rahim bebege hazırlanıyor olabiliyormuş. bende bebek istedigimde ilk denememizde adetim 4 gün gecikmişti sonra adet olmuştum ama diğer ay hamileydim :) inşallah seninde öyle olur arkadaşım en yakın zamanda rabbim sana da bi bebek nasip eder :)

canım değerine göre hamile değilsin, bence adetin stresten gecikmiş çünkü bendede çok olurdu, psikolojik olarak hazırsın ama olmuyor işte o da etkiliyor ,1 hafta bile geciktiğini bilirim ben...

çok saolun arkadaşlar içim rahatladı birazda olsa. dediniz gibi bi kaç gün beklicem sonra dr başvurcam. böyle durumlardada zaman hiç gecmek bilmez :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…