• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilllll

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar benim nisanlimin kmsusu var cocuklktan beri arkadaslar kiz zamnnda arkmdan knsumstu kaynanmla msjlarni grdum ama ben nisanlmla sevglyken hakkmda kotu knusmslar ama kaynanm beni tanynca fkri degsti smdi cok sevyo beni hernyse ben yokkn kiz nisanlm askere yeni ggtgnde mektp yazmss ama arkds mansnda deil belli bi aralar hslanms apartmndan baska cocukla nisanlndi ayrldi baskasyla smdi nysey kz bnle knustu barstik ama durup durup aklma gelyo nisanlnm evne grmesni istemyrm nisanlm zatn yuz vermyo knusmyo ama istemyrm ne yapicm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim nisanlimin kmsusu var cocuklktan beri arkadaslar kiz zamnnda arkmdan knsumstu kaynanmla msjlarni grdum ama ben nisanlmla sevglyken hakkmda kotu knusmslar ama kaynanm beni tanynca fkri degsti smdi cok sevyo beni hernyse ben yokkn kiz nisanlm askere yeni ggtgnde mektp yazmss ama arkds mansnda deil belli bi aralar hslanms apartmndan baska cocukla nisanlndi ayrldi baskasyla smdi nysey kz bnle knustu barstik ama durup durup aklma gelyo nisanlnm evne grmesni istemyrm nisanlm zatn yuz vermyo knusmyo ama istemyrm ne yapicm

Annesine şöyle rahatsizim de.sizin eve esinize göz dikmiş biri gitsin istermisiniz annecim de.

Komşu kız nişanlınızın evine mi geliyor yoksa nişanlınız kayınvalidenizle birlikte yaşıyor onun evine mi geliyor,eğer kayınvalidenizin evine geliyorsa şuan hiçbir şey söylemeye hakkınız yok sonuçta o kız onun komşusu orasıda kayınvalidenin evi,sen evlenince evine almazsın olur biter kızı ama şuan karışmaya hakkın yok,ayırca yazmış oldugunuz mesajı isterseniz düzeltin çok harf yutmuşsunuz.:3::3:

Sinirden ne yazdigimi bilmiyorum telefondan yazoyorum k.bakmayin kayinvalidemin evine geliyor evet suan hic nisanllimla gorusmuyor ben kendmde yanlis anlams olabilirim ama soyledigi laflar aklma geliyor o eve girmesin istiyorum nisanlim konusmuyor bile kiz yuzsz zaten

Kizlar benim nisanlimin komsusu var cocukluktan beri arkadaslar kiz zamnında arkamdan konusumstu kaynanmla msjlarni gordum ama ben nisanlimla sevgiliyken hakkmda kotu konusmuslar ama kaynanam beni taniyinca fikri degisti smdi cok seviyo beni herneyse ben yokkn kiz nisanlm askere yeni gittginde mektup yazmss ama arkdas mansinda deil belli bi aralar hslanms apartmandan baska cocukla nisanlandi ayrildi baskasiyla smdi neyse kiz bwnle konustu barstik ama durup durup aklima gelyo nisanlnm evne girmesni istemiyrm nisanlim zaten yuz vermiyo konusmyo ama istemiyorm ne yapicam

Back
X