Acillllll

Glsmmc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
644
361
53
kızlar carsamba günü tahlilimde bthcg 143 çıktı Cuma günü memlekete geldim başka hastanede 102 çıktı değerim çıkmamış düşmüş . Hastaneden hastaneye fark eder mi. Yoksa düşük mü yapacağım . Yaşayanlar var mı

Tatlım hastaneden hastaneye fark yapar mı bilmiyorum sanırım düşük yapıcaksın Allahım inşallah bebiş verir

Hastaneden hastaneye değişir ama bu kadar fark olmaz diye biliyorum.kimyasal gebelik olabilir.iki gün sonra tekrar yaptır testi.insallah bebeğin seninledir,inşallah hamişsindir.

Kızlar bugün aynı hastanede tekrar test yaptırdım dün 102, idi bugün 163 normal mi sizce

Kızlar bugün aynı hastanede tekrar test yaptırdım dün 102, idi bugün 163 normal mi sizce

Bu olumlu bir gelişme,inşallah düzenli bir şekilde artmaya devam eder.beta sonuçlarını ve tarihlerini not et doktora kese için gittiğinde işine yarar.

Panik oldum yine kızlar .. 13 haziran da 143 çıkmıştı değerin 20 Haziran'da aynı hastane de 1125 çıktı az artmış gibi . Özel hastanede 18 haziran da 457 çıkmıştı doktor pazartesi çağırdı. D Depresif46 @

HEP yazarlar sonunu merak ederiz . Çok şükür keseyi ve kalp atışlarını duyduk ..yani devlet hastanesi bile olsa hastaneler arası fark oluyor .nerde ilk yaptırdıysanız orda devam etmenizi öneririm

Back
X