İlaç içme. Hem hamilelik riskin var. Ve birçok tanıdığım var ilaç içmeden bu hastalığı atlatan. ALLAH korusun hasta olursam içmemeyi düşünüyorum. Onu içmeden de atlatabilirsin.. Evham yapma.Merhaba kizlarrrr ben koronamiyim degilmiyim belli degilll esim korona oldu ama bendende test aldilar bide hamilelik belirtileri gibi yasiyorum kasiklarim agriyoo bacaklarim agridi arada midem bulandii nebilimmm simdi pozitifsemm ya hamileysemm bilmeden ilac icersem neolcakk ne yapmam lazimmm nolurr yaridm edin bilginizz e ihtiyacim vaaarrr
Ilaç içmeden vücutta daha çok hasar bırakırsınız oyĺe demeyin lütfenİlaç içme. Hem hamilelik riskin var. Ve birçok tanıdığım var ilaç içmeden bu hastalığı atlatan. ALLAH korusun hasta olursam içmemeyi düşünüyorum. Onu içmeden de atlatabilirsin.. Evham yapma.
Rusya, dünyada bir Covid-19 cesedinin otopsisini (post mortem) gerçekleştiren ilk ülke oldu. Kapsamlı bir araştırmanın ardından Covid-19'un bir virüs olarak var olmadığını, bunun radyasyona uğra mış bir bakteri olduğunu ve kanda pıhtılaşma yaparak insanın ölümüne sebep olduğunu keşfetti.Merhaba kizlarrrr ben koronamiyim degilmiyim belli degilll esim korona oldu ama bendende test aldilar bide hamilelik belirtileri gibi yasiyorum kasiklarim agriyoo bacaklarim agridi arada midem bulandii nebilimmm simdi pozitifsemm ya hamileysemm bilmeden ilac icersem neolcakk ne yapmam lazimmm nolurr yaridm edin bilginizz e ihtiyacim vaaarrr
Sadece parasetamol tüketin ağrılarınız için suanlik ve direk test yaptırın gebelik için bence belli olsunMerhaba kizlarrrr ben koronamiyim degilmiyim belli degilll esim korona oldu ama bendende test aldilar bide hamilelik belirtileri gibi yasiyorum kasiklarim agriyoo bacaklarim agridi arada midem bulandii nebilimmm simdi pozitifsemm ya hamileysemm bilmeden ilac icersem neolcakk ne yapmam lazimmm nolurr yaridm edin bilginizz e ihtiyacim vaaarrr
Öncelikle panik yapmadan gebelik testi yapın hamile olup olmadığınızı öğrenin..sonuca göre aksiyon alırsınız..Merhaba kizlarrrr ben koronamiyim degilmiyim belli degilll esim korona oldu ama bendende test aldilar bide hamilelik belirtileri gibi yasiyorum kasiklarim agriyoo bacaklarim agridi arada midem bulandii nebilimmm simdi pozitifsemm ya hamileysemm bilmeden ilac icersem neolcakk ne yapmam lazimmm nolurr yaridm edin bilginizz e ihtiyacim vaaarrr
Bende yazın olmuştum grip ilaçlarıyla atlattım. Maden suyuna limon gripin atardım 1 hafta da toparlandım tabi ben ağır düşmemiştim korona olduğumu bile bilmiyordum sonradan öğrendimİlaç içme. Hem hamilelik riskin var. Ve birçok tanıdığım var ilaç içmeden bu hastalığı atlatan. ALLAH korusun hasta olursam içmemeyi düşünüyorum. Onu içmeden de atlatabilirsin.. Evham yapma.
Tabi kronik başka hastalığın varsa bu hastalık seni çok kötü yaparsa iç
Ama onun dışında test pozitif biraz bel ağrısı biraz grip var diye içme bence ilaçları. Bunları atlatabilirsin. Çok zorunluluk hali varsa öyle derim. Seçim senin. Ama içmeden de atlatılıyor.
Tamam içebilirsiniz... Ben düşüncemi söylüyorum.. Bence ilacın zararı daha fazla.Ilaç içmeden vücutta daha çok hasar bırakırsınız oyĺe demeyin lütfen
Oylede diyolar benimde cevrem ilac konusunda tehlikeli diyolarrİlaç içme. Hem hamilelik riskin var. Ve birçok tanıdığım var ilaç içmeden bu hastalığı atlatan. ALLAH korusun hasta olursam içmemeyi düşünüyorum. Onu içmeden de atlatabilirsin.. Evham yapma.
Tabi kronik başka hastalığın varsa bu hastalık seni çok kötü yaparsa iç
Ama onun dışında test pozitif biraz bel ağrısı biraz grip var diye içme bence ilaçları. Bunları atlatabilirsin. Çok zorunluluk hali varsa öyle derim. Seçim senin. Ama içmeden de atlatılıyor.
Nasil veriyimkii esim korona diye benide karantinaya aldilar cikamiyorum bile disariiKan testi verin hemen hamile iseniz çıkar, ona göre ilacı içersiniz. Çok geçmiş olsun
Parasetamol nedir bilmiyorummm aciklik getirebilirmisinizSadece parasetamol tüketin ağrılarınız için suanlik ve direk test yaptırın gebelik için bence belli olsun
Idrar testi yapsamm cok erken evde var amaa daha regl olmama 15gun var belki cok erken benimde boyle dusunmeme belkide psikolojik heralde yaÖncelikle panik yapmadan gebelik testi yapın hamile olup olmadığınızı öğrenin..sonuca göre aksiyon alırsınız..
Aaaa maden suyu icine gripinde ilkkez duydummm tekrardan sizinde gecmis olsunBende yazın olmuştum grip ilaçlarıyla atlattım. Maden suyuna limon gripin atardım 1 hafta da toparlandım tabi ben ağır düşmemiştim korona olduğumu bile bilmiyordum sonradan öğrendim
Sağol canım. Maden suyuna yarım limon ve gripin atardım çok iyi gelmişti. Tabi senin genelik şüphen var kullanma ama gebelik testi yapıp ona göre tedavi edebilirsin kendiniOylede diyolar benimde cevrem ilac konusunda tehlikeli diyolarr
Nasil veriyimkii esim korona diye benide karantinaya aldilar cikamiyorum bile disarii
Parasetamol nedir bilmiyorummm aciklik getirebilirmisiniz
Idrar testi yapsamm cok erken evde var amaa daha regl olmama 15gun var belki cok erken benimde boyle dusunmeme belkide psikolojik heralde ya
Aaaa maden suyu icine gripinde ilkkez duydummm tekrardan sizinde gecmis olsun
Oylede diyolar benimde cevrem ilac konusunda tehlikeli diyolarr
Nasil veriyimkii esim korona diye benide karantinaya aldilar cikamiyorum bile disarii
Idrar testi yapsamm cok erken evde var amaa daha regl olmama 15gun var belki cok erken benimde boyle dusunmeme belkide psikolojik heralde ya
[/QUOTE
Regl olmanıza 15 gün varsa psikolojik olabilir evet..daha yumurtlama döneminde bile olabilirsiniz henüz..sakin olun ..sabırlı olun
Hastaneye gitmeniz serbest.. hastane dışında dışarı çıkmanız yasak.. mutlaka gidin kan testi yaptırın bebek var mı öğreninOylede diyolar benimde cevrem ilac konusunda tehlikeli diyolarr
Sistemde riskli yaziyo benimde nasil gidiyimkii nese ararlarsa derim benHastaneye gitmeniz serbest.. hastane dışında dışarı çıkmanız yasak.. mutlaka gidin kan testi yaptırın bebek var mı öğrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?