Acillllll

Bak belli ki nedense bu konuda kafan karışmış. Öncelikle ultrasonla gebeliğin gözükmesi için Beta hCG değerinin baya yüksek çıkması lazım. Sen negatif diyorsun. Evet bazen rahim anomali lerini ultrasonla tespit edemiyorlar. Batın mr yada Hsg filmi çektirmen lazım ama ne gerek var.

Bak belli ki nedense bu konuda kafan karışmış. Öncelikle ultrasonla gebeliğin gözükmesi için Beta hCG değerinin baya yüksek çıkması lazım. Sen negatif diyorsun. Evet bazen rahim anomali lerini ultrasonla tespit edemiyorlar. Batın mr yada Hsg filmi çektirmen lazım ama ne gerek var.
Bilmeeem onu doktor bilir. Bence bir rahim filmi cektirebilirsin. Hatta rahim filmini anestezisiz cektirirsen daha net çıkar.
Ay ben o sorunun sahibini farklı biri sanıyorum o da bu konu sahibiymiş abuuu
Cift rahim bu şekilde mi gözüküyor biliyor musunuz

Ya ben son kez bir şey sorucam bir daha sormicam bu fotoğraf da iki tane vajina ve iki tane rahim var ultrason ile bakarken sadece mesela vajina 1 e bağlı rahime mi bakılıyor nasıl oluyor anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_20240626-000158_TikTok.webp
    Screenshot_20240626-000158_TikTok.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 25
Ya ben son kez bir şey sorucam bir daha sormicam bu fotoğraf da iki tane vajina ve iki tane rahim var ultrason ile bakarken sadece mesela vajina 1 e bağlı rahime mi bakılıyor nasıl oluyor anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_20240626-000749_TikTok.webp
    Screenshot_20240626-000749_TikTok.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 25
Zuzushh Zuzushh sen başlattın sen bitir

Hamile olmadigina nasil ikna olacaksin? Git bir ruh ve sinir hastanesine yat lutfen artik

Ben bilmiyorum biliyorsanız siz lütfen son kez yardımcı olabilir misiniz
Son kez olmadığını ikimiz de bildiğimiz için ben çok girmiyorum o topa kuzucum. Zuzush soktu aklına o açıklasın

Evet kesin oyle mesela ultrasonu sagdan koyarsa sag tarafi gorur soldan koyarsa sol tarafi gorur. Cift rahimli oldugunu bilmiyorsa kacirabilir. Bunun icin en dogrusu rahim filmi cektirmek. Ama anestezisiz yoksa yine cift rahmi kacirabilirler.

Kızlar cift rahim nasil oluyor?ben doktora gittim gebelik yok denildi ama buradaki bir arkadaşımız bos olan rahmine bakmıştır diğerine bakmamıştır dedi boyle bir şey mümkün mü
Sizce mümkün mü? Ultrasonla bakıyor ve görmüyor

Arkadaşlar sizde nasıl bir yürek var Allah aşkına nasıl sabrettiniz okudunuz da yazdınız da 1 1nehir Allah aşkına daha faydalı şeylerle ilgilen sor araştır Allah aşkınaaa !
Kızlar size de helal olsun cevaplayıp uğraşmışsınız benim içim şişti burda
Üzerine bir de P payedar ın son yazdığı 🤦🏻🤦🏻🤦🏻
O Orangegreysky Zuzushh Zuzushh 😂😂😂

Cift rahim bu şekilde mi gözüküyor biliyor musunuz
İlk önce kanda ve idrarda bir pozitif değeri görmen lazım ki hamile olup olmadığın ortaya çıksın. Bak nolur biliyor musun kanında veya idrarında hamilelik çıkar. Doktor der ki bebeği göremedim o zaman dersin acaba böyle bir şey mi var. Şu an neden bu kadar şüpheye düştün anlamadım.

Back
X