acilllllll kahve falımı yorumlayabilir misiniz kızlar çok önemli benim için.

thebrutalyears

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
49
0
16
Kayseri
bu aralar hayatımda çok garip şeyler oluyor kızlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var
$IMAG0226.webp $IMAG0228.webp $IMAG0229.webp $IMAG0230.webp $IMAG0231.webp $IMAG0234.webp $IMAG0232.webp $IMAG0233.webp

önceden negatif şeyler yaşadığın bir adam sana ilan-ı aşk etmiş we sanırım ewlenme teklif etmiş.
maddi yönden warlıklı bir adam ancak babası sayesinde zengin.ama seni gerçekten sewiyor.
sen sırtını dönmüşsün bu adama. çok fena kırılmışsın. hatta muhatap olmamış başkası aracılığıyla almışsın onun ewlenme
teklifini Adında weya soyadında E we T harfleri war.

sen bütün bağını kesmişsin bu adamla. we başka bir adama dönmüşsün yüzünü. Adında-soyadında B harfi olan birisi bu. kalben ona kelepçeyle bağlı gibisin. aranızda yüzük ar bu adamla.
ama tedbirli ol. iyi tanımaya çalış. bu adamla aranızda engeller ar. birçok kişi war aranıza giren.

kafanda tasarladığın bir çok planın ar hayatının gidişatı ile ilgili. bir türlü nasıl dawranacağına karar weremiyorsun. yurtdışı bir yol ar sanki. weya bulunduğun şehire çok büyük uzaklıkta.
bir sözleşmeyle gideceksin oraya. bir nikah akdi weya iş sözleşmesi olabilir. M harfini adında-soyadında taşıyan kişi wesile olacak buna.

nereye baksam alyans görüyorum.

için kararmış, kabarmış. biraz nefes al. ufak bir yolculuktan sonra kendini daha iyi hissedeceksin.

yüklü miktarda para geçecek eline. başka bir ewe taşınıyorsun. büyük bir kısmetin war. eli kulağında. seni çekemeyen çok insan war çewrende ama sana zarar werme fırsatı bulamayacaklar.

gibi şeyler gördüm ben. umarım herşey gönlünce olur. :16:

Back
X