• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillllllll acillllll kizlar bir bakarmisiniz

seyda_66

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.245
44
683
günaydin kizlar ben yurt disinda yasiyorum yillardir
annem hastalandi ankarada ibnisina hastanesinde yatiyor ankaranin yabancisiyim hastaneye yakin otel bilen varmi
esimle kalacaz ankarali kizlar yardim ederseniz sevinirimmmm konuya cevap yazamasam kusuruma bakmayin valiz topluyacam ama okuyacam burayi arada telden bakarim cevap yazanlara simdiden tesekürlerrrr

günaydin kizlar ben yurt disinda yasiyorum yillardir
annem hastalandi ankarada ibnisina hastanesinde yatiyor ankaranin yabancisiyim hastaneye yakin otel bilen varmi
esimle kalacaz ankarali kizlar yardim ederseniz sevinirimmmm konuya cevap yazamasam kusuruma bakmayin valiz topluyacam ama okuyacam burayi arada telden bakarim cevap yazanlara simdiden tesekürlerrrr

oranın yakınlarındaki oteller akla ziyan. Yani kalabilirsiniz ama diken üstünde :S Eski eşim kalmıştı bir keresinde ama korkunctu oda fln.

Ben sizin yerinizde olsam kızılayda kalır taksiyle yanına giderdim. Kızılayda daha nezih oteller var.

Canim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin, yakinlarinda varmi bilmiyorum ama ibni sinaya yakin olan otel en cok ulus kizilay tarafinda var diye biliyorum mesafesi baya yakin

tesekürler kizlar ankaranin yabacisi olunca nerde kalacaz hangi otel aileyle kalinabilecek yer bilmiyoruzdaaa
bir taraftan valiz topluyorum bir tarafatan buraya bakiyorum esim ucak bileti ayarlamiya caliyor yazamazsam kusuruma bakmayinn

tesekürler kizlar ankaranin yabacisi olunca nerde kalacaz hangi otel aileyle kalinabilecek yer bilmiyoruzdaaa
bir taraftan valiz topluyorum bir tarafatan buraya bakiyorum esim ucak bileti ayarlamiya caliyor yazamazsam kusuruma bakmayinn

Rica ederiz, annenize cok gecmiş olsun. Siz ibni sinaya geldiğinizde hastaneden sonra kızılaya inin taksiyle gercekten cok yakın. Orda nezih bir otelde kalırsınız. Hatta misafirhaneler de var ama yer olur mu bilmem

Hastane yakınlarında günlük kiralayabileceğiniz eşyalı evlerde vardır. Sahibinden.com'a bakarsanız bulabilirsiniz. Annenize acil şifalar dilerim.

Booking.com'dan bakabilirsiniz her türlü otel yazıyor fiyat aralığınıda ayarlıyabilirsiniz harita üstündede gösteriyor

Geçmiş olsun öncelikle.

Hastanenin bulunduğu semtteki otellerde kalmak istemezsiniz. Kızılay yakındır, oradaki oteller değerlendirilebilir. Ulus tarafında eli yüzü düzgün bir Radisson var diye biliyorum, dolmuş durakları tarafında. Taksiyle hastaneye fazla da tutmaz zaten.

ucak bilatlarini
pazar gününe bulduk kizlar hepinize tesekürlerrrr
allahdan bir sey olmazsa pazar günü ankaradayimmm

Son düzenleme:
Kolejde double tree by hilton var. Hastane sihhiyede bi dolmus mesafesinde otele. Sihhiyedeki otellerde kalmayin sakin.

yardimlariniza tesekürler kizlar gittim geldim sükür annem agir bir amaliyattan kurtuldu allah her kezi kurtarsin
annem diyor allah benim ömrümden alsin doktorlarin hemsireslerin ömrüne eklesinnn
tek sikayetimiz ordaki erkek hademeler para istmeler abla dosyanizi öne aliriz azcik para versen abla sigara kulaniyormusunuz hayir diyorum ben icmedim incenlerede karsiyim iki paket alsan ölürmüsünn artik basa cikamadik erkek kardesim bak ben hapisanaden ciktim dedi
sonra biraz kestiler hastayi bir yere götürecekler sahibin nerde diyorlarmis yapmasi gereken görevlerini bir zahmet yapsalar olmuyacakk sanki ben yillarca yurt disinda yasayan biri olarak almamiz gereken cok mesafe varrrrrr allah devletten doktorlardan binlerce kere razi olsunnnn sizlerede tesekürler kizlar en darda oldugum an yetistinizz:16::16::16::13:

Back
X