Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
acilllllllllll istanbul da doktor ve hastane :((((
kızlar Avrupa yakasın da oturuyorum 22 haftalık hamileyim doktorumdan memnun değilim önerebileceğiniz doktor ve hastane arıyorum((çok araştırdım ama bulamadım((lütfen yardım
bahcelievler medicana düzgün korkmaz..gercekten cok işinin ehli her sorunuza rahatlıkla cevap veren..sanki komsunuz,akrabanız senelerdir tanıyormussunuz atmosferınde cok iyi bir doktor..bak bir git inan bana hak vereceksin ve iyiki gitmişim diceksin.
kızlar Avrupa yakasın da oturuyorum 22 haftalık hamileyim doktorumdan memnun değilim önerebileceğiniz doktor ve hastane arıyorum((çok araştırdım ama bulamadım((lütfen yardım
evet evet asiye hanımı duydum cok meşhurdur.gıtmek kısmet olmadı ama ısmını cok duydum.duzgun korkmaza gıdersen bana muhakkak yaz olurmu..eger gıdecek olursanda randevulu gıdersen cok ıyı olur.düzgün hoca işinin ehlidir.