acilllllllllll istanbul da doktor ve hastane :((((

PAMUK_sHeKer

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
27
0
16
İstanbul
kızlar Avrupa yakasın da oturuyorum 22 haftalık hamileyim doktorumdan memnun değilim önerebileceğiniz doktor ve hastane arıyorum:(((çok araştırdım ama bulamadım:(((lütfen yardım

sultagazi bahat hastanesi mustafa balık mükemmel bi doktor zaten kapısının onundekı hastaları görünce anlıcaksın ama randevulu git çok yoğun

bahcelievler medicana düzgün korkmaz..gercekten cok işinin ehli her sorunuza rahatlıkla cevap veren..sanki komsunuz,akrabanız senelerdir tanıyormussunuz atmosferınde cok iyi bir doktor..bak bir git inan bana hak vereceksin ve iyiki gitmişim diceksin.

kızlar Avrupa yakasın da oturuyorum 22 haftalık hamileyim doktorumdan memnun değilim önerebileceğiniz doktor ve hastane arıyorum:(((çok araştırdım ama bulamadım:(((lütfen yardım

canım doktorun kimdi? sadece bir doktora mı devam ettin başından beri..düzgün beye bir git istersen inan cok memnun kalacaksın.

canım doktorum nisa hastanesinde asiye hanımdı:(herkes çok memnun ama benim içime sinmeyen bir şeyler var:(

evet evet asiye hanımı duydum cok meşhurdur.gıtmek kısmet olmadı ama ısmını cok duydum.duzgun korkmaza gıdersen bana muhakkak yaz olurmu..eger gıdecek olursanda randevulu gıdersen cok ıyı olur.düzgün hoca işinin ehlidir.

Back
X