Doğuma Hazırlık Açılma var sanci yok

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Demirsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
418
215
53
Istanbul
Selam kizlar 37 haftamdayim 2. Bebegim kizim 15 aylik pespese hamile kaldim ve son 1 aydir erken dogum riskim vardi dun kontrolum vardi 5 cm acilman var acil yatman lazim dedi doktor ama benim hic sancim yoktu kabul etmedim eve geldim simdi arada bi yoklamaya basladi sanci ama düzenli degil sizce kendi sancimi bekliyeyimmi yoksa gidip suni sanciylami dogum yapayim kizimdada sancim geldi 2 saat snra hastaneye.gittik 8 cm acilmayla doguma aldilar

Benim de ilk doğumumda sancı hiç yoktu 3 cm acilmayla gittim 40. Haftadamda. 10 saat falan bekledik sancı yok. Suni sancı verdiler 3 saat sonra doğum oldu

Nisan bozuldu derler öyle bişey oldumu..ya da su gelmesi.hani bu iki durum önemli ymis doğum belirtisi olarak

CANIM 5 cm açılman olmuş suni sancıyla 1 saatte bile doğurursun evde vakit kaybetme derim benimde ikinci kolay oldu 4cm açılmayla gittim 1 saate doğum oldu allah kolaylık versinnn:nazar::emir_bebek:

nişan sümüksü hafif kanlı pembemsi birşey, yani bebegin anne karnında ki suyunun kapağı gibi düşünün, o gelirse her an suyunuz da gelebilir.. bence kontrol altında olun yani beklemeden gidin..

sancınız suan dakikse yani atıyorum her 10 dk da net şekildeyse bu gercejten dogumun basladıgını gösterır, böyle birşey var mı peki ?

Bence doktor kontrolünde bekleyin suyunuza açılmanıza dikkat edilsin ikii günde bir.doğarsada çok küçük doğacak..

Back
X