açılmalımıyım ? -_-

cibis

kısaca kimyager
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
67
3
86
Adana
merhaba arkadaşlar. =)
.
1 ay önce bir ürün satın aldım. bu ürünü aldığım çocuğu çok beğenmiştim adını tesadüfen öğrendim facesini ekledim. aslında öylesine amaçsız bi şekilde eklemiştim.
o günden beri sanal konşuyoruz. önce ben ufak tefek konuları uzatmaya çalıştım daha çok konuşabilmek için .. ve bu beni her online gördüğünde yazıyor. . hergün akşamları havadan sudan yazışıyor. ve çoğunlukla önce o yazar. aslında nasıl bukadar samimi olduk şaşırıyorum beni tınlamaz sanıyodum . karakter olarakta sosyal ,özgüvenli bi tip.
yazışırken arada yavşşayaci ,övücü kelimeler söylüyorum ona ama benim ona karşı birşeyler hissedeceğim yönünden anlamıyor. verdiği cevaplar öyle.
bir gün dahi yazışmazsak ben fenalaşıyorum psikopata bağlıyorum kötü hissediyorum. tam bi ergenim farkındayım. açılmaya korkuyorum . bazen çağresizlikten ağlıyorum.konuşmaları arkadaşlıktan öteye geçmiyor : ( . beni çok iyi tanımıyor neden benimle sürekli konuşuyor anlamadım. o kadar arkadaşı varken neden ben.. arkdşlıktan öteye geçse anlıycam ama ben resmen aşığım bu çocuğa napıyım sizce.

Son düzenleme:
Açıklama, o açıklasın.
Sen açıklarsan, kolay kız olursun.

gönlünden ne gecıyorsa onu yap tatlım
dunya o kadar kısa ki...
yarına kımın cıkacagı belı degıl...
belkı mutlulugunu ertelıyorsun su an...
acılmak ıstıyorsan acıl...
onunla olmak ıstıyorsan ol...:14::14:

Bence biraz daha bekle. Neden açılma ihtiyacı duyuyorsun ki? Aranızda bir şeyler olacaksa zaten olacaktır. Akışına bırakmanı öneririm. Biliyorum insan aşık olduğunu hissettiğinde haykırmak istiyor resmen bunu,ama biraz daha sabırlı ol canım. :) Havadan sudan muhabbet zamanla derinlere iner belki ve sırası gelince herkes anlatır duygularını.

Son düzenleme:
çok sosyal çeneli biri. belki benimlede arkdşça konuşyodur diye korkuyorum aslında. kendi kendime gelin güvey oluyor olabilirim : ( : ( ama fena çıldırıyorum tek kelime etmezsek .

o acılmalı zaten acılmazsa seni arkadası olarak gördüğünü anlarsın zamana bırakmalısın
acıklarsan egosu tatmn olur ve elde varmıs gibi görebilir seni.ve bnce birsürü cok konus sonra ortalarda görünme merak etsin aklına gelsin
övücü sözler diyomussun bir ara söyle sonra hic övücü birsey söyleme sasırsın

zaten ilk adımı sen atmışsın face'den eklemişsin yavşayıcı(!),övücü sözler söylemişsin...
daha ne yapıcan tatlım, azcık bekle kendisinin niyeti varsa teklif eder zaten.

hayir acilma. zaten konusuyormussunuz. eger o hoslaniyorsa zaten sana soyler. ama hoslanmiyorsa, senin ondan hoslanman pek umrunda olmaz. belki yalnizca ego tatmini veya cinsel cikarlari icin kullanmaya kalkar:32:

sakın açılma bir tarafları kalkıyor sonra bırak açılırsa açılır açılmazsa erkek mi yokkk :1:

bence açılmalısın :)
hep zor olalım diye kendimizi geri plana çektikte ne oldu kızlar allah aşkına daha cilveli,oynaklar geliip elimizden almadı mı?
benimde hoşlandığım bir çocuk vardı ben direk sana aşığım dedim ve şimdi duygularımı biliyor daha rahatım:)
hem şöyle bir şey okumuştm "erkekler kendilerini seven kızlardan hoşlanırlar " diye bu bence çok doğru hangimizin hoşuna gitmez ki sevildiğin bilmek ?
sen gönlünden geçeni yap ama açılmak istemesedin böyle bir konu açmazdın,açıl ne kaybedersin ki :)

Bence biraz daha bekle, iyice alışın birbirinize, arkadaşlıktan öteye anca bu şekilde geçebilirsiniz, tanımalısınız ki duygular oluşsun, güven oluşsun :) Zaten kendi açılır, özgüvenli biri ise, -ki öyle söyledin. Zamana bırak bence canım :51:

Kuzum bende ingilizce hocama 4 ay sonra Onu sevdiğimi söyleyeceğim ne kaybedeceğim ki sadece O bilecek Onu sevdiğimi :) Sevmişsin Onu bundan güzel ne var başka.. Dünya bu yarın var olacağımızı bile bilmiyoruz bu kadar kısa zamanda neden en güzel şeyleri içimizde saklayalım ki???

Back
X