Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğuramıcam korkusu aldı beni hem doğurmaktan korktum eşim yanımda değil gelsin diye. Eşim geliyor 2 güne bu defa ben doğuramıyorumCanim stres yapma bebegin iyi sonucta.
Milletin dogumu 40 haftayi geciyor.
Sonucta bebegin iyi ya onemli olan bu.Doğuramıcam korkusu aldı beni hem doğurmaktan korktum eşim yanımda değil gelsin diye. Eşim geliyor 2 güne bu defa ben doğuramıyorum
İnilh canım doğru söylüyorsun kızım iyi çok şükürSonucta bebegin iyi ya onemli olan bu.
Benimde arkadasim acilmasi sanci vs hic bisey yoktu.
Senin gibi korkuyordu.
Gece birden suyu geldi.
Yani aniden olabiliyor hic bisey yokken
Kiz sacmalama ne guzel iste daha erkenKızlar haftalardır ağrılarım var bugün hastaneye geldim 37+4 açılmam Yok . İlk kızımda 37 de açılmam vardı 38+5 te Doğum yapmıştım. Bunu doğuramıcam mı bendoğuramama korkusu sardı beni ya
((((
Valla bugün başlıcam yürümeye koşarım gerekirseYaaaaa... korkmaaa...
Acele ediyorsuun , daha zamanın var tatlımm...
Birden gelicek bu cimcime,sen hiç anlamadan , sana süpriiiiz yapıcak
Sen stres yapıp telaşlanırsan olumsuz etkilersin.
Merdiven in çık, yuruyuş yap, ilik duş al madem istiosun bunları bir dene istersen![]()
Ay doğuramıcam diye korkuyorum ben yaKiz sacmalama ne guzel iste daha erken
Dimi sen tecrübelisin 3 tane doğurdun :)) ay ilk kızımda bu haftada açılmam başlamıştı bunda Yok ya korktum benerken deilmi yaa korkmak için
kim doguramamis ki sen becercen o isi
ilk çocuk deil ne bu stresss
realx ol biraz :)
Dimi sen tecrübelisin 3 tane doğurdun :)) ay ilk kızımda bu haftada açılmam başlamıştı bunda Yok ya korktum ben
Benim iyice pakolojim bozuldu cidden neye kafamı takacağımı şaşırdım. Özel harekat şehit polislerden Gülşah koymak istiyor eşim :))Cnm ilkinde bu haftada olmuş, bunda başka ... her hamilelikte aynı olcak degil yaa
Sen hastaneye giderken dogurcan diye korkuyordun , şimdi ise tam tersi
Minnoş guzelce gelişsin anne karnında zaman var daha
Bu arada ismi ne olucak fıstıgın??
Benim iyice pakolojim bozuldu cidden neye kafamı takacağımı şaşırdım. Özel harekat şehit polislerden Gülşah koymak istiyor eşim :))
Diğer kızım miray buna mira düşünmüştük eşim iki isim olabilir diyor bilmiyorum ama Gülşah ta içime sindi :)Takma kafanaa... bebiş gelecegi zamanı biliiir.
Bu arada isim seçimi guzelmiş , anlamlı
Diger kızının ısmı ne?
valla ben 3 unude 40 haftadan sonra dogurdum,41+2 de kendi rekorumu kirdim diyebilirim :)Dimi sen tecrübelisin 3 tane doğurdun :)) ay ilk kızımda bu haftada açılmam başlamıştı bunda Yok ya korktum ben
Diğer kızım miray buna mira düşünmüştük eşim iki isim olabilir diyor bilmiyorum ama Gülşah ta içime sindi :)
Yiyorum yürüyorum bide sancılarım var bi haftadır ama niye açılmam Yok anlamadım. Ama şeyi farkettim alttan bakarken çok içeri sokuyordu parmağı bebek baya yukarıdaydı bunda inmişti aşağıvalla ben 3 unude 40 haftadan sonra dogurdum,41+2 de kendi rekorumu kirdim diyebilirim :)
içerde kalmaz o kesin :)
yuruyus yap ramzan hurmasi ye,gelecegi zamani erkene almaz bunlar ama kolay dogum saglar Alalhin izniyle ..
Miray 25 aylıkMiray da cok guzell isiim .. Gülşah Mina da olur sadece Gülşah ta güzel..
Miray kaç yaşında cnm. Genc annesin sen galba ?![]()