• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acim bitmiyor

Bir problemin var da mı bunları yaşıyorsun yoksa bir problemin olmamasına rağmen mi bu Boşluğu, bu sorunları yaşıyorsun?

Herseye tekrardan başlamayı kendini mutlu edecek seylerle ugrasmyai dene gerisi kendiliginden gelecektir..

İlgilenicek birşeyler bul kendine. Aç bi film izle, ilgini çekicek bi kitaba başla. Tek başına olmaktan kaynaklanıyorsa mutsuzluğun iyi arkadaşlar sıkıntıya birebir. Tek durma.

temel sebeb aile degistiremeyecegim sebebler.
Anladım.. Yapabileceğin en güzel şey her şeye inat ayakta durabilmek.. Bunun için de düşünmene vakit kalmaması için, zamanını sürekli dolu dolu geçirmelisin. Bir iş hayatı, arkadaş hayatı, kitap-dergi-film-dizi-TV-tiyatro-internet ve daha bir sürü şey.

Anladım.. Yapabileceğin en güzel şey her şeye inat ayakta durabilmek.. Bunun için de düşünmene vakit kalmaması için, zamanını sürekli dolu dolu geçirmelisin. Bir iş hayatı, arkadaş hayatı, kitap-dergi-film-dizi-TV-tiyatro-internet ve daha bir sürü şey.

Yapiyorum deniyorum bunlari. Suan finaller oldugu icin bikac gundur evdeydim. İnsallah bu donem arkadaslarimla.kafam dagilir. Kendimi cok aciz hissediyorum eskiden boyle degildim cok gucluydum bn sozde. Herkes biseylerin ucundan tutmus hayata tutunuyor ben ise oturmus dusunmeden duramiyorum salak gibiyim kendime guvenmiyorum artik. Biriyle olsam bni cekmez diyorum ugrasmaz benle

Boslugun nedeni ayrildiginiz kisiye olan aliskanlik olabilir mi?

Back
X