Arkadaşlar Merhaba
Hamileliğimin 7. haftası içerisindeyim.
Ve ben saat başı açım...
Devamlı yemek istiyorum, ki yemek olayına da hiç düşkün biri değilim, hayatım boyunca kilom 50-52 civarını hiç geçmedi.
Şuan 54 kilo oldum. Yemek istiyor oluşum da keyfi değil, devamlı midem kazınıyor benim, sanki senelerdir yemek yemiyormuşum gibi bi anda nasıl aç oluyorum bu kadar anlamıyorum :) Siz de böylemisiniz ?
Arkadaşlar Merhaba
Ve ben saat başı açım...
Devamlı yemek istiyorum, ki yemek olayına da hiç düşkün biri değilim, hayatım boyunca kilom 50-52 civarını hiç geçmedi.
Şuan 54 kilo oldum. Yemek istiyor oluşum da keyfi değil, devamlı midem kazınıyor benim, sanki senelerdir yemek yemiyormuşum gibi bi anda nasıl aç oluyorum bu kadar anlamıyorum :) Siz de böylemisiniz ?
senin başlığın; """"Açım, Devamlı Açım :)"""
benim durumum; ""yiyemiyorum, hala doğru düzgün birşey yiyemiyorum:)"""
(bu arada bugün 14+0 inşallah benim)
Yiyememek daha zordur eminim, Allah kolaylık versin.
Ben geceleri komidinimin üstüne sabah acilen atıştırmalık birşeyler koymaya başladım artık :)
Arkadaşlar Merhaba
Ve ben saat başı açım...
vallahii aynı bendeliricem artık,sürekli açım aççç,tam olarak kendimi gördüm sizde..benimde kilomda herzaman 50-53 arasıdır..53 kilo aile hamile kaldım,6 günde 1 kilo almışım ben 9 ayı nasıl geçiricem diye kara kara düşünür oldum,yemek yiyorum,3 saat sonra acıkıyorum,yememe gibi bi lüksümde yok,yemezsem midem cok bulanıyor,hemen kusuyorum ara öğünlerde meyve falan yiyp geçiştiriyim dedim ama doymadığım için onuda kusuyorum,kısacası hep yemek istiyorum :26:
Tamamen aynı durumdayız, geçen gün doktoruma söyledim, abartmamamı söyledi :)
Neyseki az az yiyorum da şuanda çok kilo almadım :)
Valla beni de meyve filan kesmiyor, ben de meyveye yükleniyorum ama dişimin kovuğunu bile doldurmuyor tabi :)
Yemezsem hemen midem bulanıyor. :S