Açım, Devamlı Açım :)

Hypattia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
196
49
73
Arkadaşlar Merhaba
Hamileliğimin 7. haftası içerisindeyim.
Ve ben saat başı açım...
Devamlı yemek istiyorum, ki yemek olayına da hiç düşkün biri değilim, hayatım boyunca kilom 50-52 civarını hiç geçmedi.
Şuan 54 kilo oldum. Yemek istiyor oluşum da keyfi değil, devamlı midem kazınıyor benim, sanki senelerdir yemek yemiyormuşum gibi bi anda nasıl aç oluyorum bu kadar anlamıyorum :) Siz de böylemisiniz ?

ah ah o açlık benide mahvetti bende sürekli acıkıyorum ve iyice yani böle sıcak sulu yemekler yiyorum yememkten hemen sonra tatlı bişiler abur cubur yiyrum halim ne olcak bilmiyorum hamileliğin başından beri 8 kilo aldım ve hala yiyorum taki yatana kadar malesef

Canım benim ilk gebeliğimde aynı böyleydi
Sabah midemde ağrı ile uyanırdım neredeyse ağlayacak derecede midem kazınırdı açlıktan.
Baş ucuma ekmek arası peynir, domates..vs sandviç yapar uyurdum gece wc'ye kalktığımda iştahla yerdim.
Normal ekmek dişimin kovuğuna yetmezdi, trabzon ekmeği yerdim.
Kahvaltım neredeyse iki saat sürerdi. Tam 20 kilo aldım kızımda.
Ama sonra verdim. Sorun olmadı. Şimdi tekrar hamileyim ve oğlumda neredeyse sabahları çok hafif bi sızı dışında mide kazınması ve açlık hissetmiyorum ama önüme ne gelirse midem aldığınca yiyorum. Sana tavsiyem evde ceviz, badem, fındık, kuru üzüm bulundur. Karnın kazındıkça bir avuç bir avuç ye. Hem çok faydalı, bebişin çok zeki olur. Kendine bol kaşarlı sandviç yap mesela kaşar da bebişinin kilo almasını ve büyümesini sağlar. Bardak bardak süt iç. Pekmez kaşıkla. Meyve tabağı hazırla gece kendine. Üzerini streçliyip dolaba kaldır. Acıktıkça al ye. Hamur işi ve ağır yemeklerden uzak dur. Bebeğin için en faydalı şeyler süt yumurta taze meyve ve sebze. Balık ve tavuk eti de çok faydalı.. Sen ne kadar dikkat edersen okadar sağlıklı bir birey getirirsin dünyaya.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

benimde vitamin kullandığım dönemlerde midem kazınırdı.o ilaçtan birtane içerdim ertesi gün içmeme gerek kalmazdı iki gün açlıktan kıvranırdım.nekadar yesemde hala aç gezerdim düşünün artık

ben mide bulantısından o ilacı bıraktım ama meyve,balık pekmez,süt,ceviz,badem leblebi yemeye dikkat ettim
hamur işini asla abartmayın çok sakıncalı

bende diyorum bende mi bir sorun var nasıl acıkıyorum anlatamam birde yediğim şeyler nasılda lezzetli geliyor bir bilsen hiç böyle olmamıştım neyseki yalnız değilmişim, diyorum yolun başında böyle 9 ayın sonunda ne olacak halim

Bugünde sabahın 6sında açlıktan uyandım:) halbuki gece yiyipp yatmıştım... Ne olacak böyle bilemiyorum... Bir de fındık fıstık ceviz meyve gırla gidiyor zaten...

senin başlığın; """"Açım, Devamlı Açım :)"""

benim durumum; ""yiyemiyorum, hala doğru düzgün birşey yiyemiyorum:)"""

(bu arada bugün 14+0 inşallah benim)

Son düzenleme:
senin başlığın; """"Açım, Devamlı Açım :)"""

benim durumum; ""yiyemiyorum, hala doğru düzgün birşey yiyemiyorum:)"""

(bu arada bugün 14+0 inşallah benim)

Yiyememek daha zordur eminim, Allah kolaylık versin.
Ben geceleri komidinimin üstüne sabah acilen atıştırmalık birşeyler koymaya başladım artık :)

vallahii aynı ben deliricem artık,sürekli açım aççç,tam olarak kendimi gördüm sizde..benimde kilomda herzaman 50-53 arasıdır..53 kilo aile hamile kaldım,6 günde 1 kilo almışım ben 9 ayı nasıl geçiricem diye kara kara düşünür oldum,yemek yiyorum,3 saat sonra acıkıyorum,yememe gibi bi lüksümde yok,yemezsem midem cok bulanıyor,hemen kusuyorum ara öğünlerde meyve falan yiyp geçiştiriyim dedim ama doymadığım için onuda kusuyorum,kısacası hep yemek istiyorum :26:

Tamamen aynı durumdayız, geçen gün doktoruma söyledim, abartmamamı söyledi :)
Neyseki az az yiyorum da şuanda çok kilo almadım :)
Valla beni de meyve filan kesmiyor, ben de meyveye yükleniyorum ama dişimin kovuğunu bile doldurmuyor tabi :)
Yemezsem hemen midem bulanıyor. :S

bende 16.haftadayım resmen rüyamda yemek yediğimi görüp gece açlıktan ölmüş bi şekilde uyanıyorum kilomda 120 kilo almamak için çırpınıyorum...Ama iştahım öldürecek beni Allah'tan 4.ayın içindeyim 1 kilo aldım

ayın 4 ünde kontrolüm var aldığım kiloyu paylaşıcam :18:

bende sürekli açım arkadaşlar hatta bunun için doktorumu mu arasam diyordum ki bu başlığı gördüm.benim midem boş olduğunda bulanıyor ve direkt lavaboya...sürekli midemde bir kazıntı durumu var.yemek yiyorum 10 dakika sonra yine midem kazınıyor.normalmiş demek ki bu kadar insan yaşadığına göre...Allahtan az az yiyorum da kilo almadım aksine verdim.3 hafta sonra kontrolüm var nasıl geçecek zaman hayat çok zevksiz oluyo bu bulantılarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…