Acım mı geçmedi daha da kötü oluyo sayelerinde..

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
198
31
Bir çoğunuz konumu bilir ben hala atlatamadım bugün yine kötü oldum. Etrafımda beni anlayacak kimsem yok anlatsam da anlamazlar gurursuz derler yüzsüz derler ama ben atlatamıyorum bu yaşadığımı. Bugün yine o kızın evine gitmiş, fotoğrafını gördüm. Kız evde yok bu arada, başka şehirde okuyo. Fotoğraflar çekmişler yengesiyle birlikte, annesinin evinde.. komik değil mi ben buna üzülüyorum, yine tutamadım kendimi ağladım ayrılığımızın ilk günü olan şey oldu boğazıma bişeyler düğümlendi :( Ben üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum ben ağlarken onlar hiç hayatlarında olmamışım gibi devam ediyolar mutluluk pozları veriyolar

Bakma, görme diyeceksiniz ama engel olamıyorum kendime. Bi kaç gün bakmıyorum birden bakınca bi çok şey birikmiş oluyo daha çok üzülüyorum tahammülüm yok mutluluklarını hazmedemiyorum ben ağlarken :(

Böyle ağlayıp sızlayınca neyi değiştireceksiniz ki? O kızla ayrılsa bile onu kabul edecek misiniz? Hayır. Ee siz de hayatınıza devam edin o zaman. Bazıları takıntı haline getiriyor. O zaman doktora görünün.

Böyle ağlayıp sızlayınca neyi değiştireceksiniz ki? O kızla ayrılsa bile onu kabul edecek misiniz? Hayır. Ee siz de hayatınıza devam edin o zaman. Bazıları takıntı haline getiriyor. O zaman doktora görünün.
Tabiki kabul etmem ben sadece üzüldüm içime atamıyorum buraya yazmak istedim gerçekten çok kötü oldum

2 ay ağladım hem de her gün. Hayatı zehir ettim kendime. O ağlak hallerim aklıma geldikçe çok üzülüyorum. Kim için döktüm o gözyaşlarımı aptal gibi. Mutluluğunu gördükçe daha çok yıprattım kendimi. Çocukmuşum.
Geçecek hepsi. Seneler sonra acıyacaksın şimdiki haline o yüzden yorma kendini. Kabullenmeye çalış, alışmaya çalış, emin ol geçiyor.

2 ay ağladım hem de her gün. Hayatı zehir ettim kendime. O ağlak hallerim aklıma geldikçe çok üzülüyorum. Kim için döktüm o gözyaşlarımı aptal gibi. Mutluluğunu gördükçe daha çok yıprattım kendimi. Çocukmuşum.
Geçecek hepsi. Seneler sonra acıyacaksın şimdiki haline o yüzden yorma kendini. Kabullenmeye çalış, alışmaya çalış, emin ol geçiyor.
5 ay olacak nerdeyse geçmiyo daha da kötü oluyo bazen. Bilmiyorum belki kötü bu yaptığım ama dayanamıyorum ben ağlarken onların mutluluğu beni deli ediyo

acini onlar degil sen körüklüyorsun..biraksana resimdir sosyal platformdur takip etmeye..
kendine odaklan kendini mutlu et gez toz .. gecmisteki acina tutunmayi birak.
hem niye kimseye anlatamiyorsun? gurursuzluk mu dertlerini paylasmak aglamak? degil.
bence iyi bir arkadasinin elinden tutmasina izin ver ve icini dök.. geri kalan zamaninda eglen hayatin tadini cikar
gencsin güzelsin kiymetini bil..ve senin kiymetini bilenlere vaktini harca ve onlari düsün..
öyle bir aptal yüzünden niye hayatini karartiyorsun ki..meraktan resimlere bir bakarsin iki bakarsin ama devamli yaparsan böyle toparlayamassin kendini. ve kendi kendini hasta edersin. ayrica hicbirsey göründügü gibi degil emin ol.
Allaha havale etmek ne demek? ictenlikle basina gelen olaylari kabullenip ilahi adaletin birgün herkesin basindan gececegine inanmak güvenmek emin olmak..
yeterince yandin bence ..artik küllerinden yeniden dogma vaktin geldide geciyor

acini onlar degil sen körüklüyorsun..biraksana resimdir sosyal platformdur takip etmeye..
kendine odaklan kendini mutlu et gez toz .. gecmisteki acina tutunmayi birak.
hem niye kimseye anlatamiyorsun? gurursuzluk mu dertlerini paylasmak aglamak? degil.
bence iyi bir arkadasinin elinden tutmasina izin ver ve icini dök.. geri kalan zamaninda eglen hayatin tadini cikar
gencsin güzelsin kiymetini bil..ve senin kiymetini bilenlere vaktini harca ve onlari düsün..
öyle bir aptal yüzünden niye hayatini karartiyorsun ki..meraktan resimlere bir bakarsin iki bakarsin ama devamli yaparsan böyle toparlayamassin kendini. ve kendi kendini hasta edersin. ayrica hicbirsey göründügü gibi degil emin ol.
Allaha havale etmek ne demek? ictenlikle basina gelen olaylari kabullenip ilahi adaletin birgün herkesin basindan gececegine inanmak güvenmek emin olmak..
yeterince yandin bence ..artik küllerinden yeniden dogma vaktin geldide geciyor

Bakmamak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyo yaptığı şeyleri görünce bi kendime bakıyorum bi onlara haşa kimseyi küçümsemem yadırgamam ama o insanların benden zerre üstünlüğü yok gerek aile konusunda gerekse dış görünüş..İçlerini Allah bilir tabi, ama ben kötü bi insan değilim, hep iyi niyetim yüzünden kaybettim, ben böyle düşünüyorum ama ne bileyim tercih edildiğim insanlara bakıyorum üzülüyorum. Ben gerçekten sevmiştim sevgimi btirdi zaten, ben daha bana yaşattığı pisliğin şokunu daha atlatamamışken böyle yapmaları beni çok üzüyo , ne kadar aşmaya çalışsamda olmuyo bigün iyiysem diğer gün kötü oluyorum. Ben istemiyorum mutlu olmalarını benim mutsuzluğumun üstüne mutlu olmalarını istemiyorum belki istediğim kötü bişey ama ben mutluluklar dileyemiyorum. Sevmiyorum deyip gitseydi yine bu kadar üzülmezdim olur insan sevmediği biriyle bi ömür geçirmek istemez haklıdır der biraz üzülür atlardım ama bu şekilde bitmesi beni çok sarstı toparlayamıyorum

hiç kimse bir başkasına kişinin kendisine verebileceğinden daha fazla zarar veremez.
kendinizi, kendi elinizle mahvediyorsunuz.
aşk, sevgi vs elbette bir günde bitmez ama bu huzursuzluğunuzun sebebi sindirememiş, hesaplaşamamış, hırsınızı alamamış oluşunuz.
toprağın altı da var deyip rahatlatın kendinizi yoksa çıldıracak hale de gelirsiniz.

hiç kimse bir başkasına kişinin kendisine verebileceğinden daha fazla zarar veremez.
kendinizi, kendi elinizle mahvediyorsunuz.
aşk, sevgi vs elbette bir günde bitmez ama bu huzursuzluğunuzun sebebi sindirememiş, hesaplaşamamış, hırsınızı alamamış oluşunuz.
toprağın altı da var deyip rahatlatın kendinizi yoksa çıldıracak hale de gelirsiniz.

Benim içim rahat ilahi adalete inanıyorum ama şuan çok ezik durumdayım hiç beklemediğim bi anda başıma böyle bişey geldi. Ben kimseye kin tutmam kimseden nefret etmem bana en büyük kötülüğü yapmış insana bile hakkımı helal ettim ben ama bu durum başka ben herkese karşı mahçup oldum çok zor günler atlattım ben o kadar emek vermiş sevmişken benim için kimse gram üzülmedi o günden beri hep mutlular hep mutlular ben üzülmeyeymde kim üzülsün

Bakmamak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyo yaptığı şeyleri görünce bi kendime bakıyorum bi onlara haşa kimseyi küçümsemem yadırgamam ama o insanların benden zerre üstünlüğü yok gerek aile konusunda gerekse dış görünüş..İçlerini Allah bilir tabi, ama ben kötü bi insan değilim, hep iyi niyetim yüzünden kaybettim, ben böyle düşünüyorum ama ne bileyim tercih edildiğim insanlara bakıyorum üzülüyorum. Ben gerçekten sevmiştim sevgimi btirdi zaten, ben daha bana yaşattığı pisliğin şokunu daha atlatamamışken böyle yapmaları beni çok üzüyo , ne kadar aşmaya çalışsamda olmuyo bigün iyiysem diğer gün kötü oluyorum. Ben istemiyorum mutlu olmalarını benim mutsuzluğumun üstüne mutlu olmalarını istemiyorum belki istediğim kötü bişey ama ben mutluluklar dileyemiyorum. Sevmiyorum deyip gitseydi yine bu kadar üzülmezdim olur insan sevmediği biriyle bi ömür geçirmek istemez haklıdır der biraz üzülür atlardım ama bu şekilde bitmesi beni çok sarstı toparlayamıyorum

o kiza tercih edilmedin? sen zaten iliskiyi bitirmistin yanlis hatirlamiyorsam?
hatti kirmistin vs?
ve iliskiniz zaten inisli cikisliymis..sen evlenmek istemiyormussun..ailen onu istemiyormus..
yani birsürü olaylar olmus.
ayrica ezik ve mahcup olunacak durum nerde anlamiyorum.. ozamanlar ona inanmis güvenmis olabilirsin..
ama hata yapmissin demekki..hepimiz insaniz herkes hata yapabilir.. güvendigimiz insanlar arkamizdan bicaklayabiliyor..bu gayet normal.. herkesin basina gelebiliyor ..
senin icin niye üzülsünler ki`? herkes kendi evladini düsünür.. belki sana haksizlik yaptiklarini anlayan vardir iclerinde
ama bunu sosyal platformda sayfa sayfa yazacaklar degil herhalde..
ama unutma anca ailen senin icin üzülür..o yüzden aile rizasi önemli.. ailende bu cocugu istememis ..iyikide istememis yani. toparlayamiyorum deme..toparlarsin ..tabiki toparlamak istiyorsan.
Onlara mutluluk dileme.. ama nefret de etme.. onlara karsi nefret ederken bu senin kalbinde olusuyor yani seni etkiliyor ..icinde böyle kötü hisler barindirma. Eger bu yükün altindan gercekten kalkamiyorsan psikologa danis. Yoksa kendi sagligina zarar vereceksin bu gidiste.

o kiza tercih edilmedin? sen zaten iliskiyi bitirmistin yanlis hatirlamiyorsam?
hatti kirmistin vs?
ve iliskiniz zaten inisli cikisliymis..sen evlenmek istemiyormussun..ailen onu istemiyormus..
yani birsürü olaylar olmus.
ayrica ezik ve mahcup olunacak durum nerde anlamiyorum.. ozamanlar ona inanmis güvenmis olabilirsin..
ama hata yapmissin demekki..hepimiz insaniz herkes hata yapabilir.. güvendigimiz insanlar arkamizdan bicaklayabiliyor..bu gayet normal.. herkesin basina gelebiliyor ..
senin icin niye üzülsünler ki`? herkes kendi evladini düsünür.. belki sana haksizlik yaptiklarini anlayan vardir iclerinde
ama bunu sosyal platformda sayfa sayfa yazacaklar degil herhalde..
ama unutma anca ailen senin icin üzülür..o yüzden aile rizasi önemli.. ailende bu cocugu istememis ..iyikide istememis yani. toparlayamiyorum deme..toparlarsin ..tabiki toparlamak istiyorsan.
Onlara mutluluk dileme.. ama nefret de etme.. onlara karsi nefret ederken bu senin kalbinde olusuyor yani seni etkiliyor ..icinde böyle kötü hisler seyler barindirma. Eger bu yükün altindan gercekten kalkamiyorsan psikologa danis. Yoksa kendi sagligina zarar vereceksin bu gidiste.

Haklısın belki biraz bencillik yapıyorum ama onları öyle görünce ister istemez kötü hissediyorum kendimi. İnsanlara mahçup oldum çünkü çevremde çok kötülüğümü isteyen insan var onların ağzına laf verdim. Herkese kendisi ilan etti birlikteliğimizi. Sonra beni ayrılmaya mecbur bıraktı herkese açıklamasını ben yaptım o yeni aşkının sefasını sürdü. Burda paylaştım belki birileri bana yardımcı olur içimi rahatlatır diye düşündüm. Belki insanlar beni gördüklerinde bana acıyolardır çünkü sağda solda aşk hayatını hep dile getirip milletin ağzına sakız eden bi insan. İşte şöyle seviyorum böyle seviyorum bu başka buna karşı başka şeyler hissediyorum gibi. İnsanlarda paylaşımlara bakıyo onların söylediği laflara bakıyo ben ezik duruma düşüyorum :(

Bir çoğunuz konumu bilir ben hala atlatamadım bugün yine kötü oldum. Etrafımda beni anlayacak kimsem yok anlatsam da anlamazlar gurursuz derler yüzsüz derler ama ben atlatamıyorum bu yaşadığımı. Bugün yine o kızın evine gitmiş, fotoğrafını gördüm. Kız evde yok bu arada, başka şehirde okuyo. Fotoğraflar çekmişler yengesiyle birlikte, annesinin evinde.. komik değil mi ben buna üzülüyorum, yine tutamadım kendimi ağladım ayrılığımızın ilk günü olan şey oldu boğazıma bişeyler düğümlendi :( Ben üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum ben ağlarken onlar hiç hayatlarında olmamışım gibi devam ediyolar mutluluk pozları veriyolar

Bakma, görme diyeceksiniz ama engel olamıyorum kendime. Bi kaç gün bakmıyorum birden bakınca bi çok şey birikmiş oluyo daha çok üzülüyorum tahammülüm yok mutluluklarını hazmedemiyorum ben ağlarken :(
kuzum eski eltimle aram cok iyiydi ama onunla bile gorusmuyorum, onlarla ilgili bi kelime duyarim da sinirlerim bozulur diye..
ortak arkadaslarimizla bu konuya girmemeye ozen gosteririz ama gecen bi tek sey duydum, allak bullak oldum, konu actim, dusun yani.. :)
kendine bu eziyeti yapma..
amaclari seni uzmekse, amaclarina ulastiriyosun..

kuzum eski eltimle aram cok iyiydi ama onunla bile gorusmuyorum, onlarla ilgili bi kelime duyarim da sinirlerim bozulur diye..
ortak arkadaslarimizla bu konuya girmemeye ozen gosteririz ama gecen bi tek sey duydum, allak bullak oldum, konu actim, dusun yani.. :)
kendine bu eziyeti yapma..
amaclari seni uzmekse, amaclarina ulastiriyosun..
Ama gerçekten dayanamıyorum düşünsene herşey iyi güzelken başına byle bişey geliyo hala etkisindesin ama bir zamanlar o çok sevdiğin insan hiç bişey yaşanmamış gibi başka bi kızla hayatına devam ediyo

Bir çoğunuz konumu bilir ben hala atlatamadım bugün yine kötü oldum. Etrafımda beni anlayacak kimsem yok anlatsam da anlamazlar gurursuz derler yüzsüz derler ama ben atlatamıyorum bu yaşadığımı. Bugün yine o kızın evine gitmiş, fotoğrafını gördüm. Kız evde yok bu arada, başka şehirde okuyo. Fotoğraflar çekmişler yengesiyle birlikte, annesinin evinde.. komik değil mi ben buna üzülüyorum, yine tutamadım kendimi ağladım ayrılığımızın ilk günü olan şey oldu boğazıma bişeyler düğümlendi :KK43: Ben üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum ben ağlarken onlar hiç hayatlarında olmamışım gibi devam ediyolar mutluluk pozları veriyolar

Bakma, görme diyeceksiniz ama engel olamıyorum kendime. Bi kaç gün bakmıyorum birden bakınca bi çok şey birikmiş oluyo daha çok üzülüyorum tahammülüm yok mutluluklarını hazmedemiyorum ben ağlarken :KK43:

zaman her şeyin ilacı. burada önemli olan dikkatinizi başka şeylere verin. yeni bir şeylerle ilgilenin. o konuyu çok düşünmemeye çalışın.

Ama gerçekten dayanamıyorum düşünsene herşey iyi güzelken başına byle bişey geliyo hala etkisindesin ama bir zamanlar o çok sevdiğin insan hiç bişey yaşanmamış gibi başka bi kızla hayatına devam ediyo
bu cok yeni veya duyulmamis bi hikaye degil ki, genelde oyle olur :) kimisi gercekten umursamaz, kimisi belli etmez, kimisi de kisiliksizdir direkt cirkinlesir..
seninki hangisi karar ver..

Haklısın belki biraz bencillik yapıyorum ama onları öyle görünce ister istemez kötü hissediyorum kendimi. İnsanlara mahçup oldum çünkü çevremde çok kötülüğümü isteyen insan var onların ağzına laf verdim. Herkese kendisi ilan etti birlikteliğimizi. Sonra beni ayrılmaya mecbur bıraktı herkese açıklamasını ben yaptım o yeni aşkının sefasını sürdü. Burda paylaştım belki birileri bana yardımcı olur içimi rahatlatır diye düşündüm. Belki insanlar beni gördüklerinde bana acıyolardır çünkü sağda solda aşk hayatını hep dile getirip milletin ağzına sakız eden bi insan. İşte şöyle seviyorum böyle seviyorum bu başka buna karşı başka şeyler hissediyorum gibi. İnsanlarda paylaşımlara bakıyo onların söylediği laflara bakıyo ben ezik duruma düşüyorum :KK43:

Aman o agizlarina laf verdigin insanlarimi düsünüyorsun yahu..
Onlar coktan baska insanlarinin dertlerini sakiz etmislerdir agizlarinda.. bir dedikodu olur sonra baska dedikodu gelir birincisi unutulur. Elalemi hic düsünme. Kimsede sana acimiyordur sen vesvese yapiyorsundur. Herkesin kendi derdi var..bir konusur iki konusur yataga yatinca kendi derdini düsünür herkes..seni düsüncek degiller ya ömrüleri boyunca.
Ayip birseyde yapmadin sonucta. Inandin güvendin o kisiye ve evlilik yoluna adim atmissin. Ama kismet olmadi..hatta Allah onun ve ailesinin gercek yüzünü görmeye yardimci oldu sana.
Bu kadar basit .. Ayrica ne kadar poz verirseler versinler oraya buraya sözler yazsinlar..herkes kimin nasil oldugunu bilir merak etme. Adam seni sevseydi deger verseydi iki üc gün sonra o kizla birlikte olmazdi. Ki yengesi ayarlamis olmali zaten bu serefsizligi. Sen hic üzülme vallah..birak onlar üzülsün..asil sen boy boy mutluluk resimleri koy..bak bende gaza geldim simdi :KK70:ama gercekten koy yani..gez eglen at üstünden bu sikintilari artik.

bu cok yeni veya duyulmamis bi hikaye degil ki, genelde oyle olur :) kimisi gercekten umursamaz, kimisi belli etmez, kimisi de kisiliksizdir direkt cirkinlesir..
seninki hangisi karar ver..
Direkt çirkinleştiğine göre kişiliksizdir. Bana yaşattığı bunca şeyden sonra o kızla mutlu olmasını istemiyorum ben :(

Back
X