- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Bir çoğunuz konumu bilir ben hala atlatamadım bugün yine kötü oldum. Etrafımda beni anlayacak kimsem yok anlatsam da anlamazlar gurursuz derler yüzsüz derler ama ben atlatamıyorum bu yaşadığımı. Bugün yine o kızın evine gitmiş, fotoğrafını gördüm. Kız evde yok bu arada, başka şehirde okuyo. Fotoğraflar çekmişler yengesiyle birlikte, annesinin evinde.. komik değil mi ben buna üzülüyorum, yine tutamadım kendimi ağladım ayrılığımızın ilk günü olan şey oldu boğazıma bişeyler düğümlendi
Ben üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum ben ağlarken onlar hiç hayatlarında olmamışım gibi devam ediyolar mutluluk pozları veriyolar
Bakma, görme diyeceksiniz ama engel olamıyorum kendime. Bi kaç gün bakmıyorum birden bakınca bi çok şey birikmiş oluyo daha çok üzülüyorum tahammülüm yok mutluluklarını hazmedemiyorum ben ağlarken

Bakma, görme diyeceksiniz ama engel olamıyorum kendime. Bi kaç gün bakmıyorum birden bakınca bi çok şey birikmiş oluyo daha çok üzülüyorum tahammülüm yok mutluluklarını hazmedemiyorum ben ağlarken