- 12 Ekim 2018
- 112
- 50
- 48
- 35
- Konu Sahibi mavi_ruya57
Uzun mesafe ilişkisiydi bizimkisi, ama sevgili değildik. Daha doğrusu birbirini seven ama bir türlü kavuşamayan iki insandık, ya da ben öyle sandım yıllarca. Bir insana üç kere bizim aramızdaki ilişki ne diye sorulur mu, ben sordum. Ne zaman sorsam ben sana karşı birşey hissetmiyorum der yalanlardı. Yanlış anladığıma ikna olup ondan uzaklaşmaya çalışsam bir şekilde kendine bağladı beni. Ama yalan söylediğinden o kadar emindim ki kopamadım ondan, çünkü tüm davranışları beni sevdiğini gösteriyordu. Başlarda sevmekten korktuğu için böyle davrandığını, ya da mesafelerden dolayı ciddi bir ilişki istemediğini düşünmüştüm. Meğer hepsi bir oyunmuş çok sonra öğrendim.Doğum günümden önce Türkiye'ye geldiğini öğrendim. Ben sanıyorum ki doğum günümde bir mesaj atacak, nerdesin diyecek. Meğerse onun benim için başka planları varmış. Doğum günümde bir başka kızın vidyosunu paylaşıp kızı kalpler içine alıp bugün onun günü yazdı. O gün anladım ne kadar zalim bir oyunun içinde olduğumu. Bu kez yanılan sen olacaksın dedim içimden. Beklediğinin aksine görmemiş, umursamamış gibi davrandım. Bir de üstüne üstük içim kan ağlarken mutlu mesut paylaşımlar yaptım.Benden isyan içerikli paylaşımlar, mesajlar beklerken benim umursamaz davranmamın onu sinirlendireceğini ve bu tepkisizliğime tepki vereceğini biliyordum. Nitekim öyle de oldu. Bir ay sonra sildi beni sosyal medya hesabından. O gün kafamda ne soru işareti kaldı ne birşey. Sadece onu iyi sandığım için ve onca zaman beklediğim için kızdım kendime. Tek yaptığım telefon numarasını silmek oldu, ne bir mesaj ne de başka birşey. Avaz avaz sustum adeta. Bir şeyler yazmak geldi içimden ama bir türlü yazamadım. Hem zaten ona da bir yalan bulurdu. Vicdanı zayıf olan için kolay yalan söylemek ne de olsa. Sonra öğrendim ki evlenmiş o kızla ve eminim o kız bilmiyor hiçbir şeyi.
Bir buçuk sene geçti yaşananların üzerinden. Şu an ona karşı sevgim bitti, aşkım bitti, hatta merhamet bile duymuyorum artık ama ne yaparsam yapayım kalbim soğumuyor. Bir de onun karısıyla hayatına mutlu mesut devam ettiğini düşündükçe iyice canım acıyor.Söyleyecek onca şeyim varken neden sustum bilmiyorum, ama şu an boğuyor beni sustuklarım. Ona mesaj atmak, bağırmak çağırmak istiyorum.
Sizce yanlış mı yapmışım susarak?
Bir buçuk sene geçti yaşananların üzerinden. Şu an ona karşı sevgim bitti, aşkım bitti, hatta merhamet bile duymuyorum artık ama ne yaparsam yapayım kalbim soğumuyor. Bir de onun karısıyla hayatına mutlu mesut devam ettiğini düşündükçe iyice canım acıyor.Söyleyecek onca şeyim varken neden sustum bilmiyorum, ama şu an boğuyor beni sustuklarım. Ona mesaj atmak, bağırmak çağırmak istiyorum.
Sizce yanlış mı yapmışım susarak?