acıyor :(

yazınca geçer sanıyorum.. duruyorum duruyorum yazıyorum ama geçmiyor kimsenin tesellisi kimsenin öğüdü yavrumun acısını yüreğimden söküp alamıyor.. Rabbim sen verdin bana bu ateşi.. sen söndür
o kefen nasıl aldı seni kucağına annem? ya o toprak? utanmadılar mı hiç?
verende Allah alanda Allah.. sorgulamak ne demek? haşa..
özlüyorum.. arıyorum.. dayanamıyorum..
vardır bir bildiği diyorum.. Beni Allahtan daha çok kimse sevemez o verdiyse daha beterinden korudu beni diyorum eyvallah ama çok özlüyorum.. çok.. 76 gün oldu arkadaşlarım hamile kaldı kucaklarına bebeklerini aldılar kokularını ciğerlerinin en ücra köşesine kadar çektiler.. ben? ya ben? 40 gün gelen sütümü akıttım boşa.. veremedim çınarıma göğüslerimi.. vücudumda annende alışamadı yokluğuna oğluum :KK43:

Ya Rabbi.. yardım et acizlikten eziklikten hüzünden kavrulan kuluna ferahlık ver.. nolur..
şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine nolur duanızda bana da yer açın.. Allah aşkına yardım edin.. dua edin.. dua edin de sönsün yangınım.. nolur..

Yazilari okuyunca 13 ekim yavrum benden aldıkları o kötü yerin dibine giresi o güne gittim beni yazinla aglattin aglamam diye söz vermistim aslında ama yine yüreğim daglandi seni en iyi ben anlarım delircem aklimi kaybederim diye çok korkuyorum nasıl geçer bilmiyorum çınarı neden kaybettin

yazınca geçer sanıyorum.. duruyorum duruyorum yazıyorum ama geçmiyor kimsenin tesellisi kimsenin öğüdü yavrumun acısını yüreğimden söküp alamıyor.. Rabbim sen verdin bana bu ateşi.. sen söndür nolur..

06.07.2015..
ne kara günsün.. oğlumu koca çınarımı nasıl da aldın benden?? nasıl kıydın minicik kuzuma?? 21 haftalık.. ama sadece teni yok.. parmakları ufacık burnu annesine benzeyen ağzı.. ve anneden oksijeni kesilince oksijen almak için sağa sola çevirdiği minicik başı..
o kefen nasıl aldı seni kucağına annem? ya o toprak? utanmadılar mı hiç?
verende Allah alanda Allah.. sorgulamak ne demek? haşa..
özlüyorum.. arıyorum.. dayanamıyorum..
vardır bir bildiği diyorum.. Beni Allahtan daha çok kimse sevemez o verdiyse daha beterinden korudu beni diyorum eyvallah ama çok özlüyorum.. çok.. 76 gün oldu arkadaşlarım hamile kaldı kucaklarına bebeklerini aldılar kokularını ciğerlerinin en ücra köşesine kadar çektiler.. ben? ya ben? 40 gün gelen sütümü akıttım boşa.. veremedim çınarıma göğüslerimi.. vücudumda annende alışamadı yokluğuna oğluum :KK43:

Ya Rabbi.. yardım et acizlikten eziklikten hüzünden kavrulan kuluna ferahlık ver.. nolur..
şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine nolur duanızda bana da yer açın.. Allah aşkına yardım edin.. dua edin.. dua edin de sönsün yangınım.. nolur..
Rabbim yardimcin olsun gani gani sabrini versin insalah :((

Back
X