• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aclık otu

hiçbiriniz kullanmadınızmı burda bi tanıdığım var açlık otu kullanaerak baya kilo vermiş ben ne olduğunu bilmiyorum kullananlar varsa lütfen yorum yazın

hiçbiriniz kullanmadınızmı burda bi tanıdığım var açlık otu kullanaerak baya kilo vermiş ben ne olduğunu bilmiyorum kullananlar varsa lütfen yorum yazın

Ben ufak bi baktim daha oncede konu acilmis. Bagirsak tembelligi yapiyormus . Biraktiktan sonra wc ye cikamiyolarmis okadar tembellesiomus haberin olsun. Bana pek ii bisey gibi gelmedi.

slmlar:) benim sindirim problemım oldugu ıcın aktardan aldım.65 kg ıle basladın 4 gunde 61 e dustum..seker kullanmayanlar ıcın ıcımı cok rahat,bıldıgınız sekersız bıtkı cayı tavsıye ederım.ama ıctıkten 10-12 saat sonra etkısını gosterıyor bazen uykudan kalktıgım bıle oluyor..saatını ayarlamak lazım.herseyın fazlası nasıl zarar ıse bence cok sık kullanmamak lazım.

Merhaba,
Ben 2 gündür kullanıyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor hiç zorlandırmıyor. Yalnız bu sabah bişey farkettim dışkıda kanlı mukoza vardı :( hemde azda değildi :(
Başına böyle bişey gelen oldumu?

Back
X