Açlık otu

Bagirsaklari çalıştırdığı için diyet yaparken kabızlıgi önlüyor düzenli icince. (Ama böğürtlen cayi bu konuda daha çok işe yarıyor kesinlikle.)

Bu açıdan faydasını gördüm. Zararını görmedim. Diyet yapmayip tek başına icerseniz pek bi etkisi olmuyor diger caylar gibi.

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim

Yıllar önce sinameki'yi içmiştim sürekli wc'ye koşturtuyordu sonra zararlı olduğunu doktorlardan öğrendiğim için vazgeçmiştim. Çünkü sinameki bağırsaklardaki faydalı bakterileri öldürüyormuş. Ama açlık otu'nun bi zararı yokmuş bağırsaklara. ben şun her gün içiyorum. İlk içtiğim gün wc'den çıkamadım.
Ve iştahımı kestiğini fark ettim. heleki bi yemek yedikten sonra hemen tuvalate koşuyorum. Yalnız dışarda gezerek çalışanlar için kesinlikle önermem Malum aniden wc bulamayabilirler. Bi türlü veremediğim kiloyu verdim devame dicem bakalım. 30 kilo veren bi kadın olmuş bunu düzenli çayını içerek. Bende denicem bakalım :)

Merhaba,
Ben 2 gündür kullanıyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor hiç zorlandırmıyor. Yalnız bu sabah bişey farkettim dışkıda kanlı mukoza vardı hemde azda değildi
Başına böyle bişey gelen oldumu?

Bayanlar bu otu hiç duydunuz mu yada bu otu kullanıp zayıflayan faydasını zararını görenler ltfn benide bilgilendirin
merhaba bir arkadaşım açlık otu kullanıyo hergün yatmadan önce 5-6 yaprak üzerine sıcak su döküp içiyor. Çok faydasını gördü. Metabolizması düzene girdi kortizon kullandıgı için baya kilo almıştı verdi hepsini. Bu çayı içtikten sonra vucudundan baya yağın söküldüğünü söyledi tavsiye etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…