açlıktan ölüyorum lutfen yardim:(

kelebek misali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
186
68
13
arkadaslar 6+5 haftalik hamileyim cok buyuk bir sikintim var gun boyunca aclik hissim hic gecmiyor 5surekli acim ama.oyle normal.bi aclik degil resmen midem.sirtima yapisiyor acliktan gibi hissediyorum hatta yemek yerken bile sadece siskinlik hissediyorum tokluk hissi hic yok ama ayni zamanda bukadar acikmama ragmen yemekte yiyemiyorum icim almiyor artik acliktan olcem sanirim ne yapmam lazim acaba midem mi rahatsiz nolur bi fikir verin

Aynen bende böyleyim açım sabah akşam aç geziyorum ama bir şey de yiyemiyorum umarım kısa sürede geçer bu durum ya :110:

Hamilelik şekeri olabilir mi acaba kaçıncı haftada yapılıyordu unuttum valla altı sene oldu dogum yapalı

Hamilelik şekeri olabilir mi acaba kaçıncı haftada yapılıyordu unuttum valla altı sene oldu dogum yapalı
26-28 hafta arası yapılıyor gebelik şekeri testi. Ben yeni yaptırdım çünkü. ama sürekli yeme isteğiyle alakası yok sanırım. ben normal öğünler yerdim ama gebelik şekeri çıktı maalesef :(

Ca
arkadaslar 6+5 haftalik hamileyim cok buyuk bir sikintim var gun boyunca aclik hissim hic gecmiyor 5surekli acim ama.oyle normal.bi aclik degil resmen midem.sirtima yapisiyor acliktan gibi hissediyorum hatta yemek yerken bile sadece siskinlik hissediyorum tokluk hissi hic yok ama ayni zamanda bukadar acikmama ragmen yemekte yiyemiyorum icim almiyor artik acliktan olcem sanirim ne yapmam lazim acaba midem mi rahatsiz nolur bi fikir verin
Canım ben de öyleydim eşimin 2 tane dolma yediği akşam yemeğinde ben 5 tane yiyordum ekmekli. Masadan kalkıp flm izlemeye gecerdik meyve alırdım yanıma.. Ama uzun sürmedi. Mide bulantılarım bi başladı 8. Haftada oymuş su bile içemez oldum.. Özellikle 10 12 hafta arası çıkarıyordum da.. Şimdi 13 haftalığım çıkarmıyorum sadece bulanıyorum ama gene de bişiler yiyebiliyorum çok şükür..

Şunu da eklemek isterim.. O zaman hamileymişim ama bilmiyordum. Bi gün yatıcaz akşam oldu hiç olmayan bi alışkanlığım gittim ekmek aldım dolabı açtım peynir zeytin yeyip yatmıştım
Eşim de alınma ama bu kadar yemeğe iyi kilo almıyorsun demişti yakalanmıştım mutfakta :dondurma::kk77:

canım bende öyleyim ama bi kaç gündür azaldı gibi süt içiyorum acıktıkca biraz meyve yiyorum başka şeylerle uğraşıyorum çünkü şimdiden üç kiloya yakın kilo aldım dobişko olmak istemiyorum o yüzden dikkat edeceğiz :D bazıları yiyemez bazıları çok yer gebelikte orta yol die bişey yok sanırım. bi de sabah kahvaltısını sağlam yapmaya çalışıyorum çünkü gün içinde çok etkili oluyor

ya benim kilo almak falan suan umrumda degil tek istedigim tokluk hissi yasamak ne yersem.yiyim nekadat yersem yiyim hic bir sekilde tokluk hissi yok ve bunu durum.bwni cok fazla rahatsiz ediyor piskojik olark

Doktorunuzdan bi kan testi isteyin vitamin ve minerallerinize baksın şu an bebekle paylaştığınız için deponuz yeterli gelmiyor olabilir takviye gerekebilir

Doktorunuzdan bi kan testi isteyin vitamin ve minerallerinize baksın şu an bebekle paylaştığınız için deponuz yeterli gelmiyor olabilir takviye gerekebilir
canm bakti doktorum onlarda hic bir sikinti yok cok sukur hatta kansekerin dusuyordue die yenek aralarinda hurma ceviz findik falan ye dedi duzenli.olarak onlarida yiyorum ama.gecmiyor

Bende eğer hamilelik varsa 6.2 haftadayim belirtilerimde açlık hissi günün belli saatlerinde gelen açlık hissim var kaziniyor midem açıyor nerdeyse yorugunluk halsizlik falan gece özellikle açlık hissim vuruyor gece ates basmaları ve rahim ağzına giren kramplarim bacak ağrılarım var acaba hamilemiyim diye düşünüyorum sizce nedir benim durumum

Back
X