• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açmak zorunda miyim ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Üvey anne gibi bi annem var. Ayrı Şehirlerdeyiz. Hayatımı mahvetmekte üstüne yoktur kendisinin. Hayatı boyunca beni sevmedi , cok zarar gördüm onun yüzünden.
Neyse en son görüşmemë kararı aldım. Bi süredir görüşmüyorum. Ama annem millete vicdanli ezilen mağdur anneyi oynamak için ağlayıp sizlayip sürekli biri yanına geldi mi ona aratiyor beni. Kendisi asla aramaz. Ama gelen akraba beni sordu mu önce beni kötüler bi güzel ondan sonra ağlar arattirir. Arayan kişiden nasıl olduğumu öğrenir aklınca iyi anne olur vicdanını temizler. Onun bana yaptıklarını yazsam sabah olur. Küçük yaşta cinsel istismara uğradığımi bilDigi halde ses çıkarmayan bi insan diyeyim kısaca. Neyse.
Ben simdi dayimin onun yanında olduğunu biliyorum face ye resim atmış onlarla. Şimdi beni arıyor . Ben açmayınca eşimi arıyor. Eminim annem aratiyor. Konuşmak istemiyorum. O size aratiyor deyince de bana kızıp küsüyolar. Ama öyle olduğunu çok iyi biliyorum aptal değilim. Acip yalandan iyiyim deyip O kadının vicdanını rahatlatmak istemiyorum. Beni böyle köşeye sıkıştırDigi için ondan iyice nefret ediyorum

Aç telefona anneni iste ve bir daha ondan bundan seni aratmamasını hatta kendisinin de aramamasını söyle. Yoksa bu kadar ılımlı olmam bir dahakine de.
Çok iyi bir fikir ama
Onlar da beni aptal yerine koyacak yanımda değil diyecek biliyorum. Yok yok yapar arkadan. Çok uyanıktir . Derdi ben değilim zaten. Derdi Poz kesmek

Canım Allah sabır versin şeytan gibi bir annen var.
Boşver onlar ne derse desin ben olsam telefonu açmam söylenenlere de kulak asmam.
Dayimi filan seviyorum aslında. Açmayınca neden açmadin diyorlar. Gonul koyuyorlar. En sonunda onlarla da aram bozulacak. KimseM kalmayacak diye korkuyorum. .

Dayimi filan seviyorum aslında. Açmayınca neden açmadin diyorlar. Gonul koyuyorlar. En sonunda onlarla da aram bozulacak. KimseM kalmayacak diye korkuyorum. .

Telefonunda sorun olduğunu söyle bir sonraki gün ara mesela.
Ya da anneni Allah a havale et aç konuş ne derse desin..

bence de telefonu açın ve açık açık bu tavırlarından görüşmek istemediğinizi belirtin. dayınızla, diğerleriyle güzel güzel sohbetinizi edin annenize telefon verildiğinde de konuşmanızı yapın.

bence de telefonu açın ve açık açık bu tavırlarından görüşmek istemediğinizi belirtin. dayınızla, diğerleriyle güzel güzel sohbetinizi edin annenize telefon verildiğinde de konuşmanızı yapın.
Defalarca söyledim inan.
Anlamıyor. O hep iyi mağdur anne olacak. Çok seviyor o pozları.
Bana beni arama dedi diye sağa sola anlatmış kotulemis zaten . Allahım ben ne yapıcam bu manyak kadınla ya

Defalarca söyledim inan.
Anlamıyor. O hep iyi mağdur anne olacak. Çok seviyor o pozları.
Bana beni arama dedi diye sağa sola anlatmış kotulemis zaten . Allahım ben ne yapıcam bu manyak kadınla ya
belli ki iletişiminiz çok kötü, yaşanmışlıklar kötü. akrabalara işin özünü bir de siz anlatın. tek taraflı dinlememiş olurlar. tabii olaydan haberdar olanlara aranızdaki muhabbetin boyutundan bihaberlere değil.

Numarani degistir
Diger akrabalarini da ararken numarani gizle ki numarani annene veremesinler.
Esin icin de aynisi gecerli.

Cinsel istismara goz yuman birine asla anne demezdim ben.
Benim halama benzettim annenizi o yapisir konusmadikca uzak tutmaya calistikca araya birini koyar bir sekilde eve sizmaya calisir.
Ve hep sloganidir seni benim kadar kimse dusunemez sanki dusunmesini isteyen var..neyse akrabalari secemiyoruz yalacak bisey yok

Cinsel istismara goz yuman birine asla anne demezdim ben.
Benim halama benzettim annenizi o yapisir konusmadikca uzak tutmaya calistikca araya birini koyar bir sekilde eve sizmaya calisir.
Ve hep sloganidir seni benim kadar kimse dusunemez sanki dusunmesini isteyen var..neyse akrabalari secemiyoruz yalacak bisey yok
Aynen işte annemi tarif ettin sanki.
Görüşmek istemiyorum dedikçe zorluyor.
Hayatıma bi şekilde sızdı mi da bi rezalet çıkarmadan rahatlamiyor.
Ya beni eşime rezil ediyor ya beni eski Sevgilimi eşime anlatmakla tehdit ediyor.
Uzak tutmaya çalışıyorum hep kendimden. Bu seferde ona buna gidip ziril ziril ağlıyor. Çok yoruldum yapışmasindan

Aynen işte annemi tarif ettin sanki.
Görüşmek istemiyorum dedikçe zorluyor.
Hayatıma bi şekilde sızdı mi da bi rezalet çıkarmadan rahatlamiyor.
Ya beni eşime rezil ediyor ya beni eski Sevgilimi eşime anlatmakla tehdit ediyor.
Uzak tutmaya çalışıyorum hep kendimden. Bu seferde ona buna gidip ziril ziril ağlıyor. Çok yoruldum yapışmasindan
Bosver herkes taniyordur sonuvts ben halamla gorusmuyorum sonucta herkes kaciyor halamdan.bunlarin acil tedaviye ihtiyaci var.dokunduklari yeri kurutuyorlar.
Senin durum daha zor anne den kopmak pek mumkun olmaz.gerci bende halmla 12 yildir kusum ama o her sekilde hayatima sizma cabasinda ve asla iyi niyetli degil.
Hayatima sizip beni cildirtmak icin sizmaya calisiyor.beni ariyor acmiyorum kardesimi ariyir soyle acsin cok onemli bisey diyecegim diyir yine acmiyorum annemi ariyor yapisiyor.ya arkadas istemiyorum neyi zorluyorsun bir defol hayatimdan yok kurtulamiyorum uzaktanda olsa bi sekilde moralimin icine etmeyi beceriyor

Seni tanıyor olabilir miyim? Bi an seni biri sandım. :/

Karşıdaki dengesiz, mutmainsiz bir kişi. Seninle gercek manada hiç iletişim kuramamış, anne kız bağı hiç oluşamamış. Bugün sen kendi evini yuvani kurmussun, anne olacaksın ama o hep aynı yerde kalmis. Sen yine sabret kardesim. İnsanlar da belki biliyor senin bu anlattıklarını. Yani problemin sende değil onda olduğunu. Az da olsa iletişimde ol. İstersen akrabanla haber yolla, istersen esin iletişimde olsun ama onu tamamen dışlama. Hem bunu basaramazsin, hem de öyle bi durumda daha çok ustune duser daha da bunaltir seni. Nasıl evlat atılamaz, anne de hayatından çıkartılamaz. Belli bi mesafeyi koruyabilirsen onu da idare etmis olursun, sen de şu ana gore daha az yipranirsin.

Üvey anne gibi bi annem var. Ayrı Şehirlerdeyiz. Hayatımı mahvetmekte üstüne yoktur kendisinin. Hayatı boyunca beni sevmedi , cok zarar gördüm onun yüzünden.
Neyse en son görüşmemë kararı aldım. Bi süredir görüşmüyorum. Ama annem millete vicdanli ezilen mağdur anneyi oynamak için ağlayıp sizlayip sürekli biri yanına geldi mi ona aratiyor beni. Kendisi asla aramaz. Ama gelen akraba beni sordu mu önce beni kötüler bi güzel ondan sonra ağlar arattirir. Arayan kişiden nasıl olduğumu öğrenir aklınca iyi anne olur vicdanını temizler. Onun bana yaptıklarını yazsam sabah olur. Küçük yaşta cinsel istismara uğradığımi bilDigi halde ses çıkarmayan bi insan diyeyim kısaca. Neyse.
Ben simdi dayimin onun yanında olduğunu biliyorum face ye resim atmış onlarla. Şimdi beni arıyor . Ben açmayınca eşimi arıyor. Eminim annem aratiyor. Konuşmak istemiyorum. O size aratiyor deyince de bana kızıp küsüyolar. Ama öyle olduğunu çok iyi biliyorum aptal değilim. Acip yalandan iyiyim deyip O kadının vicdanını rahatlatmak istemiyorum. Beni böyle köşeye sıkıştırDigi için ondan iyice nefret ediyorum
cok üzüldüm ama malesef anne diyemeyecegım o kadına.bencil biri o.seni düsünmeden yasamıs kendını sürekli anne ismi altında cevresine iyi gözükmüs.acma telefonunu gerekırse numaranı degıstır.daynlarda kızarsa kızsın eger onlarda sana kızacak olursa onlarlada görüsme ben öyle yapıorum kımsemız olmasın Allah var senın saglıgın yerındeyse zaten zor günleri tek basına atlatmıssın sabırlar dılıyorum.gönül isterkı annem demek sarılmak koynunda aglamak malesef yok yok yok

Seni tanıyor olabilir miyim? Bi an seni biri sandım. :/

Karşıdaki dengesiz, mutmainsiz bir kişi. Seninle gercek manada hiç iletişim kuramamış, anne kız bağı hiç oluşamamış. Bugün sen kendi evini yuvani kurmussun, anne olacaksın ama o hep aynı yerde kalmis. Sen yine sabret kardesim. İnsanlar da belki biliyor senin bu anlattıklarını. Yani problemin sende değil onda olduğunu. Az da olsa iletişimde ol. İstersen akrabanla haber yolla, istersen esin iletişimde olsun ama onu tamamen dışlama. Hem bunu basaramazsin, hem de öyle bi durumda daha çok ustune duser daha da bunaltir seni. Nasıl evlat atılamaz, anne de hayatından çıkartılamaz. Belli bi mesafeyi koruyabilirsen onu da idare etmis olursun, sen de şu ana gore daha az yipranirsin.

Bilmem ki tanıyor musun ;)
Canim bende isterdim ama ne zaman bi sızıntı bulup hayatıma girse alt üst etmeden rahat etmiyor. 1000 km öteden habersiz şekilde pat diye evime geliyor. Cat kapı. Defalarca söyledim anne habersiz gelme işte olurum vs alamam seni filan diye ama dinleyen yok. Sürpriz yaptım deyip çıkıyor işin içinden. Eşimle kaç defa tartıştık onun bu habersiz pat diye gelmelerinden. Misal evde oturuyorum yada bi plan yapıyoruz hafta sonu bi yere gidelim diyoruz . Veya başka bi işimiz oluyor ama o da ne . AA zil çalıyor. Bi bakıyoruz 1000 km öteden annem gelmiş . 1 ay kalmaya. Habersiz.
Tabi bizim planlar alt üst.
KonuşurSam yine aynı şeyler olacak. Ve onun vicdanını temizlemek istemiyorum.
Ben küçükken ağlarken yut kız yut der saçımi çeker öyle sustururdu zorla. Babamı benim hakkımda olur olmadık doldurur zorla üstüme salar dovdururdu beni. Hala doldurmaya devam eder. Ondan nefret ediyorum ya. Hayatımdaki şanssızlık o kadın benim.
Hiçbirini unutmadım. Tabi o zaman zayıftım.
Ama şimdi güçlüyum çok şükür. İsim param var. Ona muhtaç değilim. O da bana yaptıklarının cezasını çekecek. .

cok üzüldüm ama malesef anne diyemeyecegım o kadına.bencil biri o.seni düsünmeden yasamıs kendını sürekli anne ismi altında cevresine iyi gözükmüs.acma telefonunu gerekırse numaranı degıstır.daynlarda kızarsa kızsın eger onlarda sana kızacak olursa onlarlada görüsme ben öyle yapıorum kımsemız olmasın Allah var senın saglıgın yerındeyse zaten zor günleri tek basına atlatmıssın sabırlar dılıyorum.gönül isterkı annem demek sarılmak koynunda aglamak malesef yok yok yok

Doğru söylüyorsun canım. Numaramı değiştiririm ama bu seferde eşimi ararlar biliyorum. Offf. Ne yapışkan kadın ya. Beni 4 yaşıma kadar anneanneme bıraktı gitti. Onu anne bildim hep. Arkadaşlarım anneme herseyimi anlatırım derlerdi böyle yüzlerine tuhaf tuhaf bakardim. Ben değil herseyi anlatmak regl olduğumu bile söyleyemezdim korkumdan. Zaten bana 15 16 yaşıma kadar bi iç çamaşırı bile almisligi yoktur. Erkek kardeşimin çamaşırını giyerdim gizlice. E annem almadı. Bende utanirdim alamazdim küçüktüm. Yazın pantolon içinden cook Tayt giyip pisik olmusumdur.. annem gördüğü halde almazdi.. Bunun gibi bi sürü şey. Şimdi gel bu kadına hiçbişey olmamış gibi konuş. Sevmiyorum onu.
Hamileyken geldi yine beni rezil etti.. eşime boşanin dedi vs vs..
Amaaann.. dediğin gibi gerekirse Teyzemle filan da görüşmem çok mu lazım. . Onlar da haber yetistirmesinler ona yani..
Zaten acmicam herhalde anlar aramazlar artık.

Back
X