• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Actifry

hmm86

Benim yerime de sev..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
140
17
118
Selam kızlar

Tefal actifry alan varmı acaba ben piyasada sordum 350 dediler 10 taksitle, ama bazı yerler 400-450 diyor. Alan varsa kullanışlımı memnunmu ?

internet sitelerinde o fiyata bulabilirsin cnm. Ben fritöz almayı düşünüyor olsaydım alırdım.

Arkadaşım kullanıyor çok memnun ama çok fazla elektrik yaktığını söyledi birde uzun sürede pişiyormuş...İlgilenenlerin bilgisine ...

E çok iyi almıssın 300e nerden aldın acaba ?

Canım ben kocaeli real-tefal mağazasından aldım. Yine real de ykm indirimi vardı özel fiyat 299 du. Tefale uğradık bir de oraya bakalım diye orda 399 muydu neydi. Ykm deki fiyatını söyleynce bize de 299dan verdiler canım. Tefalin kendi mağazasından aldım yani.

canm bizde var bi iki kez kullandk annem sevmedi ama ben sevdim tertemiz yıkadım parçalarını çeyizime kaldırdım :)
biz 3 sene evvel 450 idi sanırım aldık ..

şöyle söyleyim 3-4 kişilk patatesi 40-50 dk da kızartıyor bir kaşık yag ile tabi ..
ben doğal olan yagsız saglıklı şeylere hastayım o yüzden çok begendm ..
ayrıca sütlü irmik helvası arnavut cigeri hamsi tavuk but fln pişiriyo .. içinde tarif defteinde çook tarif var ..
ben begendm ama annem elektrk harcadığını görnce dayanamıyo .. eger sen de çk dikkatliysen bilememm .. ama benm gibi kahvaltıda patates kzartması yemeye bayılan biriysen sağlık açısından öneririm canm ..

bu arada bizimki ilk çıkanlardan .. şimdi baktm da bayagı yeni model çıkmış .

Back
X