Açtığım face ve sonrası☹️

mlk2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
41
8
1
35
Merhaba arkadaşlar benim bir sıkıntım var, zamanında eski sevgilimi işletmek için daha doğrusu denemek için bir fake hesap açmıştım. O sırada biri beni ekledi ve 1 senedir falan konuşuyoruz çok karakterli doğal bir adam kısacası bir kötülüğünü görmedim. Baya zaman sonra aramızda bir elektriklenme olduğunu hissettim ve bu Yen'i Yen'i oluyor onda da bende de. Ama o beni başka biri biliyor ve ben onla her konuştuğumda bana merhametle çok iyi yaklaşması benim vicdanımı rahatsız ediyor ağlıyorum bile çünkü haketmiyor böyle yalanı. Ama nasıl sölicem bir daha konuşmaz çok utanırım diyede diyemiyorum. Keşke ben olarak bilse beni de öyle sevse o kadar mutlu olurdum ki bana bir akıl verin ne yapsam çıkmaz kaybetmek istemiyorum ama sölersem kaybedicem, söylemezsem vicdanım rahat etmiyor çok üzülüyorum☹️

Açıkça söylemelisin böyle de kötü,söylesen de kötü senin gerçek resmini ismini bilmiyor mu yani hiç 1 senedir?

Kendini açıkla derim sürecin nasıl ilerleyeceğini gör, için rahatlar emin ol ve kaybedeceğin bir şey yok sebeplerini açıklarsın, anlayacaktır.

Ve saçma sapan eleştirenlere kulak asma derim, herkes çok mu doğrucu akıl versinler, boş boş konuşarak insanın canını sıkmasınlar, herkes işine baksın.

Ömür boyu faceten yazışmayacağınıza göre söyle tabii ki.
1 senedir hiç görüşmek istemedi mi ayrıca?

Ömür boyu faceten yazışmayacağınıza göre söyle tabii ki.
1 senedir hiç görüşmek istemedi mi ayrıca?
İstedi ama işte ben başta bi şey hissetmedim oda zaten hissetmiyordu ama Yen'i Yen'i olmaya başladı ve vicdan yapıyorum

Kendini açıkla derim sürecin nasıl ilerleyeceğini gör, için rahatlar emin ol ve kaybedeceğin bir şey yok sebeplerini açıklarsın, anlayacaktır.
Ya evet ama utanma duygusu var bir senedir birini kandırıyorsun bu kötü bi şey

Hayır çünkü ben eski birisi içşn almıştım beni o ekleyince konuştuk ama bu hadde geleceğini bilemedim
Can'ım zaten ciddi bir hale gelseydi seni görmek isterdi.Görmek istedi ben yalanlarla görüşmedim diyorsan da zaten o da muhabbet amaçlı konuşmuş demek oluyor seninle.Görüşmemenize rağmen devam ediyorsa sen kadar ciddi degildir bence

Bence çok vakit kaybetmeden söyle.Seni affetme ihtimalini göze alarak bunu yap.Umutsuz olma.✋

Kendisi de belki fake, ne malum. İnternet yalan söylemeye epey açık bir ortam. Siz dürüst olmasanız da onun da çok dürüst olduğunu sanmam. Yaşadığı yer, mesleği konularında yalan söylemiş olabilir o da en basiti. Yalan söylememiş olsa bile bu yaptığınız fazlasıyla güven sarsıcı zaten. Bence engelleyin o hesabı, bu fake hesabınızı da kapatın artık. Fazla uzamış.

Ya evet ama utanma duygusu var bir senedir birini kandırıyorsun bu kötü bi şey
Kendini açıklamak istiyorsun ama seni bilsin görsün istiyorsun ve bunu yapınca rahatlayacaksın bana kalırsa, açıklayamamak daha beter.

Ve saçma sapan eleştirenlere kulak asma derim, herkes çok mu doğrucu akıl versinler, boş boş konuşarak insanın canını sıkmasınlar, herkes işine baksın.

Arkadaşım kime sinirlendin bu kadar. Herkesin yorumu kendine şimdi yorum yapacak diğer arkadaşlara boş boş konuşmasın herkes işine baksın demek olmuş mu şimdi.

Back
X