Açtıkları konuda yorum yapanlara cevap vermeyenler...

Bence burayı bu kadar ciddiye almamak lazım . Büyük dert küçük dert diye kategori yok. Insanlar tabiki iki kilo aldım sevgilim aramiyor gibi dertlerini yazacak. Bunlardir fikir alinabilecek konular. Daha büyük dertlerini neden buraya yazsın? Biz ne fikri verelim ? Burası sanal bir site her tür insan var cevap verir vermez. Askeri disiplin kurallariyla mi işliyor sanki

Suan mesela bir uye konu açmış. Yalniz uslubunda ciddi sıkıntı var. Onunla samimi olanlar gayet normal karsilamis. Ve hatta destek vermis. Ama eger konu yeni bir uyeye, tanimadiklari birine ait olsaydi, her kelimeyi cimbizla ceker afaroz ederlerdi.

2. Madde cok yapiliyor. :KK62:

Gecen biri nerde fal baktirayim diye konu acmis. Halbuki boyle konular yasak. Ben de uyardim. Sen misin uyaran. Burdaki bazi eski uyeler bir oldu. Neymis de haminefendi iyi bir uni okumus da bilmem ne de. Ne alakaysa. Ama ben cok eglendim onlarla. Cok gulmustum. Uzun uzun yazip bana karsi onu savunmuslardi. :KK53: Cowgirlmudur nedir. :KK53: Kendi calar kendi oynar misali. :KK53:

Suan mesela bir uye konu açmış. Yalniz uslubunda ciddi sıkıntı var. Onunla samimi olanlar gayet normal karsilamis. Ve hatta destek vermis. Ama eger konu yeni bir uyeye, tanimadiklari birine ait olsaydi, her kelimeyi cimbizla ceker afaroz ederlerdi.

Merak ettim bahsettiğiniz konuyu, sabahtan beri tarzı beni çok rahatsız eden bi konu var da :)
Önce tepki verecektim baktım arkadaşları pohpohluyorum, hiç karışma kızım dedim kendime :)

bazen bende konularıma cevap yazmıyorum
daha doğrusu bazı üyelere çünkü inanılmaz derecede saçma alakasız ve kırıcı yorumlar yapıyorlar
böyle olunca da ben elmanın faydalarını sorup ta o bana armudun faydalarını anlatıyorsa cevap yazmanın da bir anlamı yok diye düşünüyorum..

temsili konu - benim kocam hiç kitap okumuyor, ne yapmalıyım :(
temsili yorum 1 - yaa benimki gece gündüz okur, bir de özet çıkarır, onları da okur.
temsili yorum 2 - kitabınız varmış şükredin
temsili yorum 3 - canım ben de tam bilmiyorum ama bir alo fetvaya sor istersen kuran okumayan kocaya ne yapılır diye.

neden cevap versin bunlara kadın şimdi :))

Üyeler veya açılan konular hakkında topik açmak yasaktır.

Back
X