Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'nın doğum anı!

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı sosyal medya üzerinden doğum anını paylaştı.
İşte Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa...

Son düzenleme:
Bende esine sadik biri diyordum bende cok sasirdin bu olaya birde esine ben unluyum unlu dunyasinda bunlar cok normal bunu yadirgama tarzi konusmus esinin daha once actigi bosanma dilekçesinde yaziyordu

Yani bk yuvasında gezene bk bulaşır derler
şaşırmadım aldatsın aldatsın
bunların karşılığı elbet vardır
Aldatma nedir kandırmaktır.burada aldatma olabilir mi resimleri biz görüyorsak eşi kandırılmış olabilir mi sence ortada aldatma yok ha ne var dersen ben yorum yapamam herkesin kendi hayatı

Aldatma nedir kandırmaktır.burada aldatma olabilir mi resimleri biz görüyorsak eşi kandırılmış olabilir mi sence ortada aldatma yok ha ne var dersen ben yorum yapamam herkesin kendi hayatı

sen misim bu kiz itiraf et ha sen degilsen ona yorumumdan sanane herkesin kendi hayati kendi yorumu

bu adam da muhafazakar geçiniyordu resmen iğrençlik yaptıkları. bir de ali ağaoğlu öyle çocugu yaşındaki sevgilisini hamile bırakmıştı

Acun ki o kadar goz onun de olan bazi genclerin ornek aldigi biri resmen metresinden cocuk yapiyor 2 kizi var bildigim kadari ile ayip ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…