- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 592
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Eee boşuna yazmamişsin onu kadin amacina giden yolda herşey mubah demiş demekkiBen bu adamı bir halt sanardım
Aynen öyle canım, ama bu karektersizlik, bu kirli amaç benim kast ettiğim güzel amaçlarEee boşuna yazmamişsin onu kadin amacina giden yolda herşey mubah demiş demekki
bu adamın kaç sevgilisi var yahu bende karısına sadık bişey sanırdım kıza da diyecek çok şey var ya neyseAcun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı sosyal medya üzerinden doğum anını paylaştı.
İşte Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa...
Eki Görüntüle 1033884
Eki Görüntüle 1033880
Eki Görüntüle 1033881
Eki Görüntüle 1033882
Eki Görüntüle 1033883
Eki Görüntüle 1033902
gerçekten öyle magazin dünyası diyorlar ama öyle degil şimdii normal de bile böyle şeyler yasanıyor Allah korusun herkesin yuvasını çolugunu çocugunuMetreslik de normal hale geldi artık yahu..
Aldatma nedir kandırmaktır.burada aldatma olabilir mi resimleri biz görüyorsak eşi kandırılmış olabilir mi sence ortada aldatma yok ha ne var dersen ben yorum yapamam herkesin kendi hayatıYani bk yuvasında gezene bk bulaşır derler
şaşırmadım aldatsın aldatsın
bunların karşılığı elbet vardır
Aldatma nedir kandırmaktır.burada aldatma olabilir mi resimleri biz görüyorsak eşi kandırılmış olabilir mi sence ortada aldatma yok ha ne var dersen ben yorum yapamam herkesin kendi hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?