Adabı muaşeret yahu . Adapsız misafirlik

Sftrk7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
320
186
83
Birkaç saat evime oturmaya gelmiş misafirin tuvalete girip büyük abdestini yapmasına deliriyorum... misafir geldiği evin düzenine uymalı , kendi evinin düzenini getiren misafire tahammül edemiyorum . Terlik gitmeyip lap lap basanlara, birkaç saatten fazla oturanlara , eline telefonu alıp dakikalarca konuşanlara , çocuklarını salıveren kadınlara , çocuklara ılık çay isteyenlere , döke saça yiyip yağlı ellerini heryere yapıştıranlara , eğer misafir yatılı ise duş almamakta ısrar etmesine . Ev sahibine yardım etmeyip ayağa hizmet bekliyene. Bendemi bir arıza , bilmiyorum ama gittiğim yerde birkaç saatten fazla oturmam .ıçmak için tuvaletini kullanmam . Evinin kusurlu yerlerini yüzüne vurmam ,ailem dışında kimseye yatılı misafirliğe gitmem. Çünkü Evi insanın mahremidir sizi kırmaz ama içinden rıza göstermediğini nerden bileyim ? Ve kendi evim gibi davranmam .. Adı üstünde misafir . Okadar çok şey yaşadımki Artık misafirden soğudum sevdiğim insanları bile evimde istemiyorum ,

Anlayabildiğim bi kaç nokta var ama pardon tuvalete gitmesi gerekiyorsa o an napsın misafir?
Acaba yanlış ya da eksik mi yazdınız diye düşünmek istiyorum; hani pis mi bırakıyorlar wc'i?

bence yanlis dusunuyorsunuz. daha az evvel bi dunya misafir yolladim icinde arkadasta kuzende vardi . ve sabah kahvaltisindan beri bendeler..
Tuvalet yapmamak ne demek kiii yni bu bir ihtiyac zorla tutmalarini.brkleyemeyiz oyle degil mi ?
yatili.kalirken dus almak.niye ? icinize sinmiyorsa gider gitmez carsaflarini yikarsiniZ..
Bana kahvaltiya geldiler.. aksama kaadar kaldilar. kimse yardimda etmedi bana . balik.istedik yaptik yedik suan evim kokuyor ama ben mutluyum.. cunku.insanlarin yuzundeki.memnuniyet herseye deger..
Bence bu konuda dusunmelisiniz..

napsın yanı buyugunu ıçınde tutup patlasın mı?:44:

Tuvaletinden başka bir alternatif var mı misafirinin s.çması için:)

Neden başkasının evine ıçmadığım içinmi psklğa gidicem ? Evinden ihtiyacını görüp çıkmak ve onu tutmak ruhsal hastalık değil görgü olmasın ? aksinin normal olduğunu kabul etmek cehalet olmasın ?

Afedersin ama misafir salona s.çmamış ya. Ne garip insanlar var ya :31:

Bende öyle herkese misafirliğe gitmem sizin gibi antika ev sahipleriyle karşılamamak için.

Birkaç saat evime oturmaya gelmiş misafirin tuvalete girip büyük abdestini yapmasına deliriyorum... misafir geldiği evin düzenine uymalı , kendi evinin düzenini getiren misafire tahammül edemiyorum . Terlik gitmeyip lap lap basanlara, birkaç saatten fazla oturanlara , eline telefonu alıp dakikalarca konuşanlara , çocuklarını salıveren kadınlara , çocuklara ılık çay isteyenlere , döke saça yiyip yağlı ellerini heryere yapıştıranlara , eğer misafir yatılı ise duş almamakta ısrar etmesine . Ev sahibine yardım etmeyip ayağa hizmet bekliyene. Bendemi bir arıza , bilmiyorum ama gittiğim yerde birkaç saatten fazla oturmam .ıçmak için tuvaletini kullanmam . Evinin kusurlu yerlerini yüzüne vurmam ,ailem dışında kimseye yatılı misafirliğe gitmem. Çünkü Evi insanın mahremidir sizi kırmaz ama içinden rıza göstermediğini nerden bileyim ? Ve kendi evim gibi davranmam .. Adı üstünde misafir . Okadar çok şey yaşadımki Artık misafirden soğudum sevdiğim insanları bile evimde istemiyorum ,

kusura bakmayın ama biraz fazla pinpirikli geldiniz bana sonuçta misafir tamda anlattığınız gibi bişeydir gelen insan tuvaleti geldiyse altınamı yapsın üstelik gideceği mesafe uzaksa tutmak çok zor olur:) ben şahsen gittigim eve özel terliğimi götürürüm yada hiç giymem çünkü benden önce kaç misafir giydi o terligi zaten çorabım temizdir misafirliğe gidiliyo sonuçta.Duş almasına ve yağlı ellerine dikkat etmemesine bişey diyemiycem ama sehpada ıslak mendil bulundurmanızı tavsiye ederim eger bir insan size misafirliğe geliyorsa bu size değer verdiği anlamına gelir kimse sevmediği insanın evinde bulunmak istemez biraz daha sakin olmaya çalışın takıntı haline gelmiş gibi görünüyor zor bir durum....

Neden başkasının evine ıçmadığım içinmi psklğa gidicem ? Evinden ihtiyacını görüp çıkmak ve onu tutmak ruhsal hastalık değil görgü olmasın ? aksinin normal olduğunu kabul etmek cehalet olmasın ?

alla alla nerden bılıyosunuz sıze gelmeden once yapmadıgını?evden cıkmadan once yaptı sıze gelınce bıdaha gelmiştir belkı buyuğu?:36:

bence sizde aşırı bir titizlik var ondan misafirleriniz ne yapsa batıyor olabilir.

1-2 saatlik misafirlik nedir misafirler genelde 5-6 saatten önce gitmez.

ayrıca tuvaleti pis mi bırakıyorlar ki bu kadar rahatsız oldunuz?

onu tutarsa gaz olur oturup iki laf edemez ki sancıdan,varsın girsin sifonu çektikten sonra ne olacak bir çamaşır suyuna bakar misafir gittikten sonra niye bu kadar takıntı yapıp normal düşünenleri cehaletle suçladın yok artık gerçekten durumun vahim.

Tuvaletinden başka bir alternatif var mı misafirinin s.çması için:)

Vücudun biyolojık saati vardır . Hangi saatte büyükabdestini yapmaya alıştırırsan ertesi günü o saatte gelir . Sabah Evinden yapılıp çıkılır . Çünkü İnsanın yaptığı en iğrenç en mahrem iştir . Evde antere kadar .ok kokusu oluyor .

yok artıkk. tuvaletin kapısına yazı asın. küçük serbest büyük yassak diye. b.kumun üstünde b.k istemem diye de altına ekleyin. :60: bu saçmalığa kuvvetlice de inanıyorsunuz ya diyecek birşey yok.

Vücudun biyolojık saati vardır . Hangi saatte büyükabdestini yapmaya alıştırırsan ertesi günü o saatte gelir . Sabah Evinden yapılıp çıkılır . Çünkü İnsanın yaptığı en iğrenç en mahrem iştir . Evde antere kadar .ok kokusu oluyor .

yooo oyle bıyolojık saatle falan alakası yok bunun sabah yaparsın aksama kadar cok yemek yersın aksam bıdaha gelır ayrıca hıcte tıksınc oldugunu dusunmuyorum herseyın bı gereksınımı var bu hayatta o iş olmasaydı vucudumuzdakı gereksız besın maddelerını nasıl dısarı atıcaktık?:36:

Back
X