ben bu ay denedim adaçayı yağını 4 gün falan yaptım 4.gün sonunda sarı akıntı geldi şok oldum harbi işe yarıyo hamile kalamadım ama iltahabı söktü bide çok komik ama gece boyu pırtladım :)sürekli çok tuhaftı gaz çıkarma özelliğide varya sanırım onda oldu ayy bayılcam neyse bu ayda denicem geçen ay geç başlamıştım bu ay 5.gün başlıcam+bal çörekotu tarçın kullanmaya başladım yaa bide burda okumuştum kabakçekirdeği yağı sperm mi artırıyo diye ama konuyu bulamadım o yüzden tereddüt ettim daha içirmedim eşime ne yapsam acep
Bu ay hamile kalamazsam ben de denerim bunu. Daha önce de duymuştum ama unutmuşum,hatırlattığın iyi olu raebzeh
kızlar nasıl uygulanıyor adaçayı yağı?anlatır mısınız merak ettim....
canım peki elma yağı ne için elma yağı nasıl kullanılıyo
elma yağı hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş.üşütme,iltihap varsa rahimde onları temizliyomuş.adetten sonra 3 gün uygulanacak diye okumuştum kk da..yerimsenibenben adet bittikten sonra uyguladım..a.sbüyükçe pamuk kestim 3 tane ..hergün akşam yatmadan önce pamuğa biraz elma yağı(adaçayı yağı)biraz da cildi yakmasın diye sıvıyağ döktüm sonra onu vajinaya yerleştirdimbilmiyorumkismile..büyükçe kestiğim için pamuğu içeri kaçma olasılığı olmuyo:kedi:3 gün sonra uygulamayı bırakıyosun..bazı arkadaşlar 1 hafta uygulamış diye de okumuştum..ama ben 3 gün uyguladım canım..inşallah sorularını cevaplamışımdırŞenizopuyorumnanaktan[/SIZE]
Canım 2013 de yazmışsın ama hamile olabildin mibende aldım ve deniyecem inş bende görürüm faydasını:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?