Merhaba arkadaşlar size bir yakınımdan aldığım bilgi doğrultusun da sormak istiyorum.Yakımının 9 yıldır çocuğu olmuyordu. Daha önce 2 tüp bebek denemesi olan kadın şuan ikizlere hamile ve adetin 1. gününden itiberen hep adacayı içmiş ve onada doktoru önermiş. Yumurtlama problemi vardı ve yumurtalık rezervi çok düşüktü.Bende pco hastasıyım bu ay aşılamam yapılacaktı fakat regli olamadım ve bu zaman zarfı içinde söktürücü içtim 2 gün önce regli olabildim söktürücü sayesinde ve ilk günden itibaren adacayı içiyorum.Sizler böyle birşey duydunuz mu ? Gerçekten doğruluk payı var mı ? Yardımlarınıza ihtiyacım var ve dualarınıza herkeze kucak dolusu sevgiler....
canım bende duymuştum ama hiiç uygulamadım. bendede pco var. amA denemek lazım adaçayının ne zararı olcek sonuçtaa .
arkadaşınız hiç bişey kullanmadan sadece adaçayı mı içti af buyurun
canım bende duymuştum ama hiiç uygulamadım. bendede pco var. amA denemek lazım adaçayının ne zararı olcek sonuçtaa .
arkadaşınız hiç bişey kullanmadan sadece adaçayı mı içti af buyurun
Çay yerine ondan içti ve tekrar tüp bebek denedi yumurtlayamıyordu işteee vee adaçayı sayesinden bayağı yumurtlamış yumurtalar toplandı çok kaliteli yumurtalar elde etmiş normal tüp bebek iğneleride vurdu tabi ondan sonra gebe kalabildi işte Allah hayırlısını versin inşallah tecrübeli arkadaşlar bizleri aydınlatır