- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
kızlar merhabalar bu ilacı kullanan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktorun neden verdi? Kasılman mı vardı?Ben varım :)
Hadi ya. Erken doğum ihtimalin var mı?bende varim cnm uc aya yakindir kullaniyorum..sabah aksam kasilmalara iyi geliyor adalattan sonra baya rahatladim..
Geçen hafta benim hissetmediğim kasılmalarımın olduğu çıktı canım kontrolde bir de rahim ağzında incelme varmış en azından bir on beş gün daha dursun diye verdi doktor. Karnımı baya yumuşattı. :)Canım doktorun neden verdi? Kasılman mı vardı?
vay be. Beni de biraz daha idare etsin diye verdi. BakalımGeçen hafta benim hissetmediğim kasılmalarımın olduğu çıktı canım kontrolde bir de rahim ağzında incelme varmış en azından bir on beş gün daha dursun diye verdi doktor. Karnımı baya yumuşattı. :)
Çarpıntı yaptı mı sende de:) aslında ben son aylarda tansiyonum çıkar filan diye evham yapıyordum. O açıdan şikayetçi değilim hiçvay be. Beni de biraz daha idare etsin diye verdi. Bakalım
Çarpıntı yaptı mı sende de:) aslında ben son aylarda tansiyonum çıkar filan diye evham yapıyordum. O açıdan şikayetçi değilim hiçvay be. Beni de biraz daha idare etsin diye verdi. Bakalım
canim nisan annelerindede yazmistim aslinda kacirmissin kullandigimi..bastan beri kasilmalarim oluyor benim ilk progestan ve igne kullandim 4ayin sonuna kadar sonrada adalata gecti yoksa hic calisamiycaktim..baya rahatlatiyor karnimi erken dogum riski var demedi ama bastan beri sıkıntılı oldugu icin onlem icin kullandiriyor galiba insallah sendede ise yarar erkenmi dogcak dedi sana doktor..Hadi ya. Erken doğum ihtimalin var mı?
Çarpıntı yaptı mı sende de:) aslında ben son aylarda tansiyonum çıkar filan diye evham yapıyordum. O açıdan şikayetçi değilim hiç![]()
Canım başka bi ilaç kullanıyorum aynı etkiye sahip. Yarın akşam o bitecek adalat a başlayacağımÇarpıntı yaptı mı sende de:) aslında ben son aylarda tansiyonum çıkar filan diye evham yapıyordum. O açıdan şikayetçi değilim hiç![]()
Ah canım kaçırmışım. Sanırım bu sitenin en sorunlu hamilesi benim. Ben bebeği üşüyoda top oluyor sanıyodum en başında. Meğer kasılmaymış. İki hafta önce bi ilaca başlattı doktor. Aynı bu ilaçla adı farklı. Fakat geçmesi gereken kasılmalarım arttı. Bebeğim kendini ittiriyor çıkmak istiyor gibi. Kasılmalarım ve çatı ağrım da var. İki gündür hareketsiz bide delirtmek üzereyim. Şimdi doktorum adalat verdi. Açıkcası çok bi ümidim yok :/. Bebeğimin göbeği de geriden geliyor. Erken doğum yapcağım büyük ihtimalle.canim nisan annelerindede yazmistim aslinda kacirmissin kullandigimi..bastan beri kasilmalarim oluyor benim ilk progestan ve igne kullandim 4ayin sonuna kadar sonrada adalata gecti yoksa hic calisamiycaktim..baya rahatlatiyor karnimi erken dogum riski var demedi ama bastan beri sıkıntılı oldugu icin onlem icin kullandiriyor galiba insallah sendede ise yarar erkenmi dogcak dedi sana doktor..
canim allahin izniyle hic bisey olmaz stres yapma bolbol dinlen yat yuruyup bebisi kasma..merak etme zaten haftalarimiz ilerledi sukur dogsada biseycik olmaz ablam27haftada dogurdu saglikli cok sukur biraz zor gunler oluyor erken dogunca ama allahin izniyle biseycik olmaz canim..sen kendine dikkat etmeye calis onlem alacaktir doktorun erken doğum olacaksa..Ah canım kaçırmışım. Sanırım bu sitenin en sorunlu hamilesi benim. Ben bebeği üşüyoda top oluyor sanıyodum en başında. Meğer kasılmaymış. İki hafta önce bi ilaca başlattı doktor. Aynı bu ilaçla adı farklı. Fakat geçmesi gereken kasılmalarım arttı. Bebeğim kendini ittiriyor çıkmak istiyor gibi. Kasılmalarım ve çatı ağrım da var. İki gündür hareketsiz bide delirtmek üzereyim. Şimdi doktorum adalat verdi. Açıkcası çok bi ümidim yok :/. Bebeğimin göbeği de geriden geliyor. Erken doğum yapcağım büyük ihtimalle.
Tek korkum ciğerlerinin gelişmemesi. Başka korkum yok şükürler olsun kuzum. İnşallahhh sağlıkla kucağımıza alırız bebişlericanim allahin izniyle hic bisey olmaz stres yapma bolbol dinlen yat yuruyup bebisi kasma..merak etme zaten haftalarimiz ilerledi sukur dogsada biseycik olmaz ablam27haftada dogurdu saglikli cok sukur biraz zor gunler oluyor erken dogunca ama allahin izniyle biseycik olmaz canim..sen kendine dikkat etmeye calis onlem alacaktir doktorun erken doğum olacaksa..
Canımmm çok sağol seninle daha önce de konuşmuştuk. Maalesef benim kızımın karnında da gerlik var. Kilo almıyor hiç. Koskoca haftada 40 gram almış sadeceCan'ım olumlu düşün hep. Malesef bende senin gibi kasılmam olduğunu çok geç farketmiştim. Anlayamamıştım. 29 da lekelenme ile ortaya çıktı. Ben sürekli olarak serum aldım hastanede. Ve bol su içtim kasılmaya çok iyi geliyor. Ve hep olumlu düşündüm. Bebeğim zamanında gelecek dedim hep. Üstelik benim bebeğimin karnında gerilik vardı . Ve erken Doğum sancılarım bile başlamıştı . İnatla 38+5 te doğurdum. Herkese anlatıyorum gerçekten düşüncelerin bebeği etkiliyor. Nst de kızıma orda kal meleğim erken gelmeyeceksin diyordum . Hep yattım dinlendim iyi beslendim. İnilh zamanında gelir kuzun. Kızlar biraz aceleci oluyor malesef..